Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niki1989

Jak o nim zapomnieć

Polecane posty

Hej.Witam wszystkich.Mam ogromny problem.Z moim byłym byłam 3 latka...Kochaliśmy się-przynajmniej ja jego(i to do dnia dzisiejszego).Nie jesteśmy już ze sobą rok i 25 dni.Kocham go nadal...Dzwoni do mnie tak tylko aby mój głos usłyszeć,pisze esy i w ogóle zachowuje sie jakby coś do mnie czuł,ale gdy go zapytam czy jest szansa na to byśmy znów byli razem to on odpowiada że nie.W każdy weekend musiałam siedziec w domu,nie mogłam nigdzie wyjść,poniżał mnie itp.Dużo łez przez niego wylałam,,,ale ja mam obsesje na jego punkcie....Jak temu zaradzić???Dodam jeszcze że jest on MUZYKANTEM....

Gość chlop
po co masz zapominac.Jak zapomnisz to nastepnemu wleziesz do wyra i bedzie Cie ponizal a Ty bedziesz smutki wylewac na Kafe. Masz tak psyche zryta, ze nie ostrzegasz gdzie popelniasz bledy.Jestes stworzona na ofiare i tylko na takiego masz szanse faceta.

Najpierw zerwij z nim kontakt, bo sama się katujesz! Później zacznij wychodzić do ludzi, rób coś dla siebie. Po trzecie potrzeba czasu:)

Gość gwoli wyjasnienia...
muzykantem czy muzykiem?

Gość moskala
a na imię mu Janko? :P olej go dziewczyno i zacznij żyć

Gość Ellllaaaaa
Tak jakbym czytała swoją historię. Było dokładnie tak samo ..:( Nie Jestem z nim rok i 2 miesiące i mimo, że mam innego faceta od 2 miesięcy, który naprawdę wiem, ze mnie kocha i mu na mnie zależy, a ja cały czas myślę o byłym.. Tyle, że oprócz tego, że ex wszystkiego mi zabraniał to mnie zdradził i uderzył .. więc powinnam go nienawidzić. a tu .. :((

Muzykantem....Więc on co sobota ma inną.ja mu tak dużo pomagałam...jemu to grało.bo ja wszystko za niego zrobiłam....Nawet MASAŻ ciała miał codziennie...

Gość pampers do wymiany
Aż żal to czytać. Jak można dopuścić do tego, żeby jakiś zapatrzony w siebie samiec dyktował nam co mamy robić, a co gorsza zabraniał czegoś. To tylko świadczy o życiowej porażce i oznaka, że jesteście słabe jak niemowlęta - psychicznie i fizycznie. Nie ten to inny, trochę szacunku do samej siebie.

Może o tego samego Grajka nam chodzi Ella....Ile on już kobiet skrzywdził...A ja nadal go kocham.Jak tu się wyleczyć z chorej miłości.A jeśli chodzi o innych facetów to mnie w ogóle nie ciągnie.bo tylko on mi w głowie.

Gość chlop
wlasie o tym mowie.Kochaj , cierp,to uszlachetnia.Powodzenia, bedzie Ci go duzo potrzeba.

Moi znajomi nawet patrzeć na niego nie mogą przez to jak mnie traktował...Jest strasznie wpatrzony w siebie...Gdy idzie gdzieś na imprezę to straszne popisówy strzela,bo on przecież pan muzykant i jemu wszystko wolno...

Gość super piggg
weź mu ten instrument na którym tak muzykuje wsadź w dupę. Weź tę jego trabkę bądź inny benbenek i powiedz zeby sobie wybił nim z głowki zawracanie Ci dupki.

Gość Ania z .......................
Niestety skrzywił CI psychike. Jedyne co możesz zrobic to spróbować go zapomnieć. Najlepiej zakaż mu pisac smsy do siebie i w ogóle się nie odzywać. Ja miałam podobnie po 2 latach znudziłam się mu i przez kolejne 2 cierpiałam. Teraz się spotykam z cudownym chłopakiem ale chyba mam jeszcze troche zrytą psyche bo chodź uwielbiam z nim przebywać to jakos trudno mi się do niego zbliżyć. Mi się wydaje ze trzeba CI duzo czasu ale wiesz mi czas leczy rany powoli ale leczy. powodzenai

Gość ja bym nie chciala miec takiej
kolezanki jak ty, nabijalabym sie z ciebie na kazdym kroku, ty jestes jakas zalosnie nienormalna - masaz codziennie, rok temu i 25 dni kurwa kto to liczy pierdolnieta jestes i tyle mialabys u nas ksywe masazystka buehehe

Przez niego strasznie nerwowa się zrobiłam,leżałam nawet w szpitalu.Ale jeszcze go w sercu noszę.Gdyby kiwnął palcem to ja już bym do niego leciała/Pomóżcie-jak z tego się wyleczyć???

Gość Ania z .......................
czas i tylko czas. po pewnym czasie z miłosci przejdziesz do nienawiści i bedziesz bała sie nowych zwiazków jak ognia wiem z autopscji, ja brałam róznego rodzaju proszki na uspokojenie itp itd no ale ja jestem strasznie wrazliwa niestety ;(

Najlepiej wogóle o nim nie rozmawiać, nie zakładać takich tematów...zacząć żyć własnym życiem. Wiadomo wspomnień nie wymarzesz. Ale poprostu staraj się nie dawać sobie powodów o myśleniu o nim. Jak masz tzw "gorszy dzień" to wychodź do ludzi porozmawiaj ze znajomymi, przyjaciółmi. Czas przyzwyczaja nas do bólu.

O nim każdy rozmawia,bo on jest Słynnym Muzykantem i wszyscy o nim mówią,a w ogóle miesza ode mnie pół kilometra więc widzę go codziennie...Chciałabym już go wybić sobie z głowy...ale jak????Może coś mu napisać w sms,ale co?Pomóżcie....PROSZĘ