Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

moim zdaniem wszyscy rodzice którzy sa za tzw klapsem

Polecane posty

Gość
ale rzecz sie tyczy rodziców i ich skrzywienia a nie dzieci podeszliscie do tematu od złej strony :classic_cool:

Gość
ale ja chce luzną , bierząca konwersacje przez gg :classic_cool:

Gość
BNB !!!!!!!!!tak !!!wiem i własnie dobrze ze Ty to powidziałes a nie ja : jest w tym troche prawdy , oczywiscie nie umniejszajac krzywdy patoligicznym sprawom, no to jest bez porówania, ale jest loteria i Ci z wygladem wygrywja ją!! :(

Gość
ja Ci załoze jesli tylko chcesz? :classic_cool:

Gość
bo w sumie takie mi sie nasuneło pytanie do Was: wolelibyscie być biednymi w Afryce wsród biednych w Afrcye czy brzydkimi wsród samych miss ?

Gość ale nie wierze w to co czytam
przypomniało mi sie stwierdzenie kogos''nie wiedziałem ilu jest idiotów na swiecie dopóki nie wszedlem do internety''czy jakos tak...naprawde jestescie takimi debilami?(to do tych którzy uwazają że nalezy bić dzieci) myslicie ze bicie dzieci sprawia ze wyrastaja na porzadnych ludzi?to własnie bite dzieci wyrastaja potem na zwyrodnialców dręczących najpierw zwierzęta a potem maltretujacych innych ludzi za krzywdy których zaznali w dzieciństwie.Chyba ze są bardzo wrazliwi,wtedy samookaleczają siebie,i własnie z powodu traumy z dziecinstwa uciekaja w narkotyki,alkohol,seks z kim popadnie.ale po co ja to piszę,ludzie którzy biją dzieci to nie ludzie,to gówna.Sa nikim.A co do skrzywienia seksualnego to się zgadzam,z pewnością wiekszosc bijących dzieci czerpie z tego satysfakcje seksualną.Widzę często w oczach takich co mówią ''jakie to dziecko niedobre i jak oni by je sprali''taką pasję,i rozkosz jakby za chwilę mieli orgazmu dostać.To gówna nie ludzie

Gość
to pewnie przez to że ja załozyłam temat:O

ostatnio poznalam pewna dziewczyne i ona tak opowiadala o tym jakie to jej dziecko jest niedonre,ze ona musi mu klapsy sprzedawac.Ale ponoc klaps nie skutkuje wiec teraz straszy go...laczkiem.A pozniej jeszcze zaoferowala sie,ze jak bede chciala wyjsc ze swoim gdzies tak sam na sam to ona mi moze popilnowac dziecka...ale dziekuje postoje:D

Gość
ale dlaczego zakładasz że śmierc jest czyms zlym ?

Gość
dużo trudniej sie chyba meczyc psychicznie przez kiladziesiat lat?

"dużo trudniej sie chyba meczyc psychicznie przez kiladziesiat lat" Tym nie mniej większość z nas preferuje właśnie to rozwiązanie ;)

Gość
nie rozumiem włąsnie tego w Was

Gość
nie żyje w ciagłym strachu ze beda chciały pokazywac sobie biusty:O

Jak żyję żadna koleżanka nie zproponowała mi nigdy czegoś takiego :-o

Gość ja jestem za
wydaje mi się że bez klapsa czasem nie da się rady ale nie mówie tu o biciu czy katowaniu dziecka

Gość
ale kolega juz predzej ? :classic_cool: koleżenstwo juz zupełnie inaczej wyglad gdy maja prace i swoich facetów :O:O

ALe gdy już je facet zostawi i wylecą z pracy to wszystko wraca do normy :classic_cool:

Pomyśl tylko: Ty jedna masz sznsę na uniknięcie takich nieprzyjemnych doświadczeń jak porzucenie przez chłopa lub wylanie z roboty :classic_cool:

Gość wozkers34
jak pas byl w ruchu, to nie bylo adhd dysleksji, dyskalkulii i dysmozgowia

No właśnie. To niepowtarzalna okazja aby się trochę dowartościować. My kafeterianie jesteśmy powszechnie znani z naszej pościągliwości w wydawaniu krytyczych opinii o innych. :classic_cool:

Gość
:D:D:D :classic_cool: BNB czyli jednak :classic_cool: rozumiem to przesłąnie :classic_cool: