Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośććć

ah te małżeństwo

Polecane posty

Gość gośććć

Witam:} Mam 20 lat wraz z moim partnerem jesteśmy od 4 lat,po ślubie 2,5 roku.Na początku związku było cudownie,traktował mnie jak księżniczkę,w łóżku też było super.Ślub był dlatego iż wpadliśmy,ale oboje też też tego chcieliśmy.Już na weselu zaczęło się psuć,latał po całej sali za kolegą niż siedzieć koło mnie i ze mną się bawić,większość wesela przesiedziałam przy stoliku.2 miesiące póżniej urodziłam synka,był bardzo szczęśliwy.Ale zmienił się radykalnie gdy powiedziałam mu że na początku znajomości go zdradziłam.Zaczoł jeżdzić z kolegami,wracał nad ranem,jak się okazało jezdził z kolegami po nowo poznanymi koleżankami.Dowiedziałam się że całował się z moją siostrą,gdy ta była dosyć mocno pijana.Koleżanki na okrągło do niego wydzwaniały i pisały.Zakładał blokadę na tel żebym nie mogła przeczytać wiadomości.Gdy z początku jezdził twierdząc że jeżdzi do kolegów jakoś mi to nie przeszkadzało mimo iż ja nigdzie do znajomych nie wychodziłam.Ale gdy dowiedziałam się że jezdzi po panienkach,coś we mnie pękło i ja również chciałam jezdzić po znajomych.Ale przy każdej próbie z domu kończyło się na awanturach.Twierdził że nie będę się nigdzie "kurwić''.Zeby się nie kłucić zostawałam w domu a on ciągle jeżdził czy to mi się podobało czy nie.Gdy mu nie pozwalałam zaczynały się awantury,zaczoł mnie bić,potrząsać,szantażować.Któregoś dnia nie wytrzymałam i pojechałam do rodziców.Z siostrą jezdziłam po jej znajomych by się odluzować.trwało to tydzień potem do niego wróciłam bo mi na nim zależało i miałam dość gadek ojca,ze niby on wiedział że tak będzie bo to nie było towarzystwo dla mnie.Zagroziłam mężowi że wróce do niego jak przestanie mnie bić i przestanie jeżdzić,zgodził się.U rodziców jeszcze kilka razy nocowałam po awanturach,bo jednak słowa nie dotrzymywał.W końcu przestał jezdzić,przestał bić.Ale teraz mimo iż z nim jestem niewiem czy go kocham coś wygasło,w łóżku się nie układa.Niewiem czy mam z nim dalej być czy go zostawić i szukać szczęscia u kogoś innego?!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować