Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katriiioszkaaa244

Cala prawda o moim facecie.

Polecane posty

Gość katriiioszkaaa244

Poznalam faceta on ma 30 lat ja 24.Jestesmy ze soba 5 miesiecy.Od razu powiedzial mi ze ma syna z poprzedniego zwiazku 7 lat.Rozstal sie z matka dziecka ja syn mial ok.1 roku.Od znajomych dowiedziaam sie ze 3 lata temu mial dziewczyne, ktora zaszla w ciaze a on ja zostawil.Wyzywal ja od roznych ze go wrobila na dziecko.Ale tym czasie razem mieszkali.Na tamto dziecko placi tylko alimenty, nie interesuje sie nim wogole.A te dziecko ma ok.1, 5 roku.Dlaczego nie powiedzial mi prawdy?Co ja ma zrobic w tej sytuacji.Nie chce sie jz z nim spotykac ale jak mam mu to powiedziec. Ja tak mozna sie zachowac , nie interesowac sie walsnym dzieckiem.Z synem ma dobry kontakt, czesto sie widuja.

Gość lucjan B
za bardzo zakręcony ten Twój koles, Przerwij znajomość bo tylko cierpienie Cie czeka i tyle. Póki tobie jeszcze nie zrobił dziecka wiejjjjjjjjj, widac ze nieodpowiedzialny gnojek a z takim chyba nie chcesz być???

Gość katriiioszkaaa244
Nie chce byc z kims kto ma gdzies wlasne dziecko.a po za tym nie powiedzial mi prawdy.

Gość stram się ale jest jedno ale..
ok ja nie rozumiem z jedną się rozstał ma z nią dziecko kolejnej dzieciaka zrobił i ją zostawił ..chcesz być kolejna twoja sprawa

Gość katriiioszkaaa244
Nie cche byc kolejna.Tylko ja o tym 2 dziecku i tej porzuconej dziewczynie dowiedzialam sie kilka dni temu.Tej corki malej wogole nie widuje nie interesuje sie tym dzieckiem.Dla niego tak jagby ne bylo jej.Tylko ze placi alimenty o musi.

Gość ja powiem tak.....
skoro nie chcesz być z facetem to mu o tym powiedz wprost i nie omieszkaj go poinformować że wiesz o tym 2 dziecku i jego postępowaniu a co to 2 dziecko jest winne ..albo się jest ojcem i traktuje się wszystkie dzieci jednakowo albo nie

Gość fdh
Nie widzisz, zew koles jest niedojrzaly umyslowo??

Gość jak widać baby som głupie
:D

Gość Tionee
a ty byś sie przyznala że jesteś hujem? ciebie pewnie tez kiedyś zostawi, bylebyś w ciązy nie była.

Gość gwoli wyjasnienia...
powiedz mu, ze ostatniej nocy snilo ci sie, ze on ma jeszcze jedno dziecko. zobaczysz jak na to zareaguje. (Bog cie ostrzega przed nim, czy to jest prawda - zapytaj)

Gość ale moze to drugie nie jest
jego, tylko ta laska go wrobila, tak jak jej zarzuca?

Gość jak widać baby som głupie
A niech ma i ona z nim dziecko musi mieć coś w sobie skoro ma już dwójkę dzieci z dwiema kobietami :D