Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghijhhjkhjkhkjh

co myslicie o tej sukni i fryzurze?

Polecane posty

Sukni ładna, ale fryzura...wymiata. Śliczna! Tylko teraz uczesać takie romantyczne luźne cudo, tak, żeby było trwałe i się nie rozleciało po 5 minutach... Ale piękna fryzurka.

Gość i suknia i fryzura
ładne. Tylko suknia niepokoi niskim dekoltem - czy nie będzie opadać podczas tańca. Weźcie to pod uwagę panny młode :) No chyba, że chcecie, aby wasz cyc ;) był podziwiany przez gości weselnych ;)

Co wy macie z tym cycem? :O Jeśli suknia jest solidna, dobrego producenta, dobrze dopasowana, najlepiej z wewnętrznym gorsetem, to z miejsca się nie ruszy. Gwarantuję.

Gość ło joł joł
piękna suknia,a fryz świetny!!!! tylko właśnie ciekawe czy podczas tańca się nie rozwali,bo to tak widać że tylko zaczesane jest i później może to nie ciekawie wyglądać jak się rozwali proponuje upiąć mocniejszego koka u dołu tą spinkę i z koka wypuścić takie pasmo włosów na ramiona to na pewno będzie bardziej trwalsze

Ta suknia to akurat podróbka jest wiec cholera wie jaka jakość. Fryzurka ładna ale niestety fajna tylko do sesji. W trakcie szaleństw weselnych niewiele z niej zostanie.

ja będę miała podobną z firmy Sposabella i myślałam o jakimś prostym koku hiszpańskim, coś nad karkiem luźno spiętego. Może z lekko pofalowanych włosów.. Ta fryzurka piękna, tylko faktycznie może być nietrwała. i musisz do niej mieć naprawdę zadbane włosy!

no właśnie tez sie tego obawiam:( chyba musiałabym siedziec całe wesele i nawet głowy nie ruszyc taka fryzura

Góra sukienki piekna, dół mniej mi sie podoba, ale kazdy ma inny gust. Fryzurka tak jak kolezanki pisza, fajniutka ale bardziej sie nadaje do sesji po weselu:)

Gość nika1234
fryzura sliczna, taka inna:) a sukienka ja bym sie na taka nie zdecydowala, dol calkiem nie moj styl

suknia fajna i jak dobrze dopasowan to nic nie wyskoczy fryzura hmm... w czaseie szalenstw to bedziesz miała juz nie fajnie bo na pewno sie rozwali

Gość taka jedna z londynu
gora sukienki bardzo fajna dol sukienki tandetny fryzura hmmm....jakos mi ie wydaje ze tylko na tyle byleby zdejcie zrobic a potem to juz bedzie wygladac jak rozwlalajacy sie warkocz....

Gość ach to pani
i suknia i fryzura swietne, natomiast jak wszystkie zastanawia mnie trwalosc takiego upiecia - bo przesiedziec wlasne wesele tylko po to by miec nienaruszona fryzure to bylaby tragedia i zupelnie nie warto. poza tym wszystko zalezy od tego czy tobie bedzie w tym dobrze - czy jestes wysoka, zgrabna, jaka masz szyje, jakie wlosy itd

Gość a ja powiem
suknia ładna, ale ja wolę prostotę, więc nie w moim stylu, ale to Tobie ma się podobać. fryzura świetna i jak fryzjerka się się przyłoży to nie rozwali się tak szybko. w ubiegłym roku szłam na wesele i czesałam się w salonie, gdzie przygotowywały się również panny młode. wiecie ile warstw lakierów utrwalaczy i innych specyfików nakładały im fryzjerki? szok, że tyle na jednej głowie może się utrzymać. i wcale te fryzury nie wyglądały jak hełmy. zrób próbną fryzurę, poszalej z nia i się przekonasz.

dzieki dziewczyny za odpowiedzi:) jestem raczej szczupłą i niska osoba

Gość gcfui osiol
Hujowa na maksa :( beeee to se juz lepiej zrob irokeza a fuj... beznadziejny gust...

Gość asajkla
piękna:) i suknia i fryzura:)

Gość moja tez z tej stronki 1
Fryzurka bardzo ladna,ale chyba nie wytrzyma zabawy.

Gość dasfdasfadfad
Piękna ta Twoja suknia

Gość jakkksdf
fryzurka ladna, podobna sobie zrobilam w Denique

moja też...- Twoja suknia wygląda jakby ją ktoś kawę na nią wylał.

Gość Osia_kasi
to juz wole te co sobie zrobila Przybylska w Denique

suknia i fryzura fajna, ale lepiej idz na probna i potancz troche w domu i zobacz co sie stanie po chwili szalenstwa z fryzura. no i nie przesadz z dodatkami, bo suknia sama w sobie jest bardzo strojna.