Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistyfikacja2010

Jestem przykry co zrobić?

Polecane posty

Gość mistyfikacja2010

Mam taki dziwny i nie typowy problem, ponieważ spotykam się z kobietą prawie rok starszą odemnie prawie o 10 lat, i od kilkunastu dni uważa że jestem przykry wiem co to oznacza ale nie wiem jak się może to obajwiać tym że dzwonię do niej cały czas piszę a ona nie odbiera i nie odpisuje???Nie mam pojęcia...

Gość różne mogą być powody
np. że uświadomiła sobie, że jesteś dla niej za mlody i że nie ma to przyszłości

Gość mistyfikacja2010
tak też się stało bo mi o tym powiedziała że to nie ma przyszłości, tylko po co jest jeszcze zazdrosna o inne dziewczyny i po co mnie jeszcze trzyma przy sobie...

Gość o Madonnie mówisz
jak to trzyma skoro nie odbiera? a zazdrosna o inne bo pewnie cos czuje do ciebie ale ze wzgledow na roznice wieku nie moze byc z toba, proste

Gość mistyfikacja2010
No jak się pytam czy chce to zakończyć to nic nie odpowiada tylko tyle że ją wkurzam tymi pytaniami...mówi mi że jestem wolny i ona też ale jak mnie nie ma trochę to mi mówi że pewnie byłem się spotkać z inną.

Gość to skończ ten układ
będziesz mieć problem z glowy

Gość sama jestem z facetem
mlodszym o kilkanascie lat i powiem ci, ze u was nie o roznice wieku idzie, bo mi by do glowy nie przyszlo tak mojego chlopaka traktowac. Jak ci mowi ze jestes przykry, to nie znaczy "gowniarz" tylko ze cos jest nie tak z twoim zachowaniem. 10 lat roznicy to nie takie halo, jak sie ludzie rozumieja to w ogole nie przeszkadza. Ale jak sie nie rozumieja to moga byc urodzeni w tym samym dniu i nic z tego. Tak wiec wyglada, ze cos masz do zrobienia ze swoim charakterem.

Gość to skończ ten układ
może ma racje podejrzewając, że masz też inne? Prawda? W przeciwnym razie miałbyś dla niej więcej czasu a ty pewnie spotykasz się z nią tylko w celach ćwiczebnych 🖐️

Gość mistyfikacja2010
właśnie jest inaczej to ona nie ma czasu a ja mam czas zawsze, nie dodałem jeszcze że ona ma rodzinę.

Gość Sdiv id=footer_t_sep
html> KAFETERIA - Forum dla kobiet - kafeteria - Nowy Post w forum: Życie uczuciowe - Forum dla kobiet document.write(''); document.write(''); banner_1='baeQpMrBf_KU8yHQsuMa6cRpjy1_6A9q0t2XkzfRIST.z7'; banner_3='bQeaqMtBWvs06AkXaqTWPnYY7zaBXs_arP3nqRIyIYj.q7'; banner_19='16MwQiMTbxovfFgtVQQVDpa17_xREc_e7bvn1MIaSPb.R7'; var gemius_identifier = new String('d1BKWEMwD9OO_xfEjvs9CqP8.F4GHf.i3sJvWHBB_Hf.K7'); Magazyn dla kobiet Kafeteria jest czę¶ci± Portalu o2.pl »  Wykup reklamę na Kafeterii »