Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos19999999999

z seksem tez bywaja problemy /

Polecane posty

Gość ktos19999999999

mam taki problem bo od ponad pol roku wspolzyje z chlopakiem i jest naprawde cudownie ale moze doslownie ze 3 razy przezylam orgazm...oczywiscie nie obwiniam o to mojego chlopaka bo on robi co moze i mi sie bardzo podoba wszystko ale problem niestety tkwi we mnie a raczej w mojej psychice;/ Jestem moze niezbyt doswiadczona w tych sprawach i wiem ze kobiety maja z tym trudniej niz faceci bo my musimy sie tego orgazmu poprostu nauczyc. Nie potrafie sie tak skupic na tym zeby skonczyc tak jakbysmy oboje tego chcieli. Moze ktos moglby mi cos doradzic jak sobie mam poradzic z takim problemem? Bylabym bardzo wdzieczna:)

Gość gierek wiecznie żywy
ZMIEŃ CHOPAKA :D

Gość ktos19999999999
no wlasnie napisalam ze problem tkwi we mnie a nie w nim wiec nie rozumiem dlaczego mialabym zmnieniac skoro go kocham......

a nie myslals np. eby podczas stosunku sama siebie pobudzac..chodzi o lechtaczke? np. jak sie na pieska kochacie to pocierac lechtaczke albo ty albo on reka :) :D

Gość ktos19999999999
nie probowalam tak ale z tego co widze to na pieska chyba ciezko mialabym dojsc:P

nie czemu:) porostu chodzi o to zeby stymulowac reka lechtaczke wtedy na bak dojdziesz:)

Gość ktos19999999999
probowalas?::P

formoza lecz cipe bo cie swedzi i z frustracji wyrzywasz sie na forum

mozesz albo ty albo jak partner siegnie stymulowac i tak samo przy innych pozycjach:D a faceci lubia jak kobieta sie piesci wiec jeszcze bardziej podsycisz faceta;p

cześć dziewczyny :) problem z osiągnieciem orgazmu ma wiele z nas, w sumie ja tez :) niestety facetom wystarczy jakies 5 min i mogą dojśc natomiast my biedne czekamy i czekamy i nic :) faktycznie mozna pobudzic lechtaczke reką ale mysle tez ze orgazm pochwowy osiaga się w pozniejszej fazie bycia razem :)

cześć dziewczyny :) problem z osiągnieciem orgazmu ma wiele z nas, w sumie ja tez :) niestety facetom wystarczy jakies 5 min i mogą dojśc natomiast my biedne czekamy i czekamy i nic :) faktycznie mozna pobudzic lechtaczke reką ale mysle tez ze orgazm pochwowy osiaga się w pozniejszej fazie bycia razem :)

ale to musisz nawilzyc palce ..tam ejst delikatna skora, mozesz jakiegos kremu albo nawet sliny...to juz najprostszy spsob;p:)

Gość ktos19999999999
no skoro tak sadzicie to moze rzeczywiscie warto sprobowac:P

Gość ktos19999999999
kto by myslal o szukaniu kremu w czasie stosunku heh:P

nie dlugo to moze nawet tacierzynskie wejdzie :D niz demograficzny :) takze oby nas bylo wiecej nigdy mniej :P

Gość ktos19999999999
to tacierzynskie nie jest wcale zle:D ale ja jak narazie dzieci nie planuje;P