Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrobiony przez tępą sucz

Wtobiony w dziecko - nie pierwszy i nie ostatni ale jak te suki mogą ??

Polecane posty

Gość wrobiony przez tępą sucz

taka sytuacja: pekla gumka podczas stosunku, po tym namawialem dziewczyne zeby poszla ze mna do ginekologa po tabletki plemnikobojcze, a ona specjalnie z premedytacją nie chciala z nadzieją zeby bylo dziecko z tego. W polsce nie ma prawa dla facetow, za wszystko baby mogą decydowac. Jeszcze pewnie alimenty bedzie chciala. nie powinna. Bo gdyby mezczyzna mialby do zadecydowania to by tego dziecka nie bylo, a jezeli chciala je miec to niech teraz sama je wychowuje i utrzymuje..

Gość a to ile ty masz lat
ze nie wiesz takich podstawowych rzeczy.....każdy seks wiąże się z możliwością spłodzenia dziecka....także jak się pieprzysz z tępymi sukami to teraz możesz mieć tylko do siebie pretensje......:D trzeba było znaleźć sobie najpierw odpowiednią partnerkę a potem się z nią kochać a tak to masz za swoje.....

Gość myślący_facett
to po co ją ruchasz skoro to taka idiotka? A na opakowaniu od prezerwatyw jest informacja: "żadna metoda antykoncepcyjna nie zapewnia 100% ochrony przed ciążą". Należało wziąć to pod uwagę.

Gość jkjh uil.
glupi to ty jestes debilu bo uwierzyles tej tepej suce ale tak to jest jak kierujesz sie fiootem opuzniony w rozwoju kretynie

Gość jestem sobie ja
a ja ci tak powiem: DOBRZE CI TAK!!!!!!! swoim fiutem sobie dysponuj dowolnie a nie jej ciałem ograniczony prostaku!!!!!!!!

Gość jestem sobie ja
swoją matkę możesz nazywać suką!!! i to do woli:D jak spłodziła takiego matoła

Gość powiedz jej ze i tak ze slubu
nic nie bedzie. mozesz najwyzej placic na dziecko ale na bank sie nie zenisz. zobaczysz jak szybko zmieknie.

Gość jestem sobie ja
co za tępoty, pewnie, bo wy wszyscy myslicie ze jestescie 8 cudem swiata i wszystkie kobiety marza zeby was przed oltarz zaciagnąc, jak dla mnie mozecie spierdalac

ale to nie dla ciebie tylko dla tej suczy. ciebie pewnie nawet dupczyc nikt nie chce

Gość haha tabletki plemnikobójcze
Może nie chciała tabletki bo nie może brać żadnych hormonów? Jak ma problemy z krążeniem lub z krzepnięciem krwi to wzięcie takiej tabletki mogłoby się dla niej zakończyć udarem.

Gość znajomy informatyk
jesteś debil i tyle! trzymaj wacka w spodniach! albo idź i zawiąż go na kokardkę!

Gość jestem sobie ja
tak sobie to tłumacz, probujesz zlosliwie sie odgryzc bo ci sie pewnie nie miesci w glowie,ze nie wszystkie laski marza o slubie :O ja to mam w dupie!!! a o moje dupczenie sie nie martw,nie narzekam i nie lapie nikogo na dziecko

hahaha nie moze brac tabsow? ale wystawiac dupe i rozwalac nogi to moze? to powinna powiedziec , ze nie moze brac tabsow i nie puszczac sie.

Gość jest tu jakas co brala slub
to niech czeka do slubu a nie dupy nastawia

Gość dnfgkrd
ale ty kretyn jestes

A branie tabsów to jakaś przepustka do seksu? Są inne niż hormonalne metody antykoncepcji. A co się zrobi w razie pęknięcia gumy ustala się wcześniej, jeśli nie ustalili to ich obojga wina. Przypadkowy seks to chyba nie był skoro autor twierdzi, ze chciała go złapać na dziecko.

Gość bo seks syneczku
jest dla chłopców dorosłych, a nie dzieci. Jeśli nie wiedziałeś, że z tego mogą być konsekwencje - trzeba było wsadzić w imadło.

On też mógł czekać do ślubu a nie fiuta pchać.

olej, chciala niech sie martwi. niech sie suki wreszcie naucza nie wrabiac w dziecko

Gość her komendante
suka nie da , to pies nie weźmie wszystko w temacie

Gość chciała mieć dziecko
i ma, a ty słonko - będziesz bulił - bardzo dobrze zrobiła, na drugi raz posłuchasz pana Kwinto "trzeba było uważać"...:D:D:D:D:D:D

Gość taa tylko suka by nie dała
jakby nie było chętnego. widać był :P :P :P niewiniątko :O :O :O

Gość jestem sobie ja
ona nie ma obowiązku łykać tabsów,żebyś ty sobie mógł zaruchać, no sorry:O dlaczego wyzywamy??? przeczytaj temat jaki założyłeś

Gość taka_jedna_jedyna
nie ma tabletem plemnikobójczych matole - to po pierwsze po drugie - nie każda kobieta może wziąć tabletkę "po" po trzecie - najważniejsze- idąc z kimś do łóżka, trzeba mieć świadomość, że żadna ze znanych metod antykoncepcyjnych nie daje 100% pewności, łącznie z wazektomią, która w twoim przypadku byłaby najlepszym wyjściem - szkoda byś płodził dzieci z defektem intelektualnym

a on nie ma obowiazku sie z nia zenic. wszystko na ten temat

Póki co to nawet nie wiadomo czy jest w ciąży. Jak się idzie z kimś do łóżka to trzeba się liczyć z możliwością ciąży, nawet jak kobieta regularnie bierze tabletki. I co to znaczy "wrobiła"? Sama seks uprawiała a teraz mówi że z tobą? Prezerwatywę przedziurawiła przed założeniem?

czego nie rozumiesz? chciales pobzykać to masz. uważam że tylko dojrzałe osoby powinny uprawiać seks które są odpowiedzialne za swoje czyny. może ma takie a nie inne poglądy, może dla niej to rownoznaczne z aborcja.

Gość trzydziestoooolatka
a skąd wiecie, czy ona go tak naprawdę chciała? ona może chciała baby - i ma...a kaskę trzeba łożyć. tyle w temacie..

sa kremy plemnikobojcze glupia suko. jak sie nie chce brac tabletek to sie to mowi wczesniej. Wazektomia daje 100% pewnosci. nie wymyslaj. chcesz kogos wrobic na cudzego dzieciaka ty szmato?