Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrobiony przez tępą sucz

Wtobiony w dziecko - nie pierwszy i nie ostatni ale jak te suki mogą ??

Polecane posty

Gość jestem sobie ja
a ty jesteś głupi fiut, istnieje możliwośc rekanalizacji po wzektomii tepoto, z takim mysleniem to niedlugo ty tu bedziesz zakladal podobny temat :P

Gość powiedz jej ze i tak ze slubu
dojrzale osoby powinny uprawiac seks z dojrzalymi osobami. a sucz niech se ogorka wsadzi i do slubu czeka a nie dupy nastawia.

Gość jestem sobie ja
tylko ze ta sucz nie narzeka na ciaze, robi to sfołocz,a ktora w ciaze zaszła :D

Gość jestem sobie ja
z która :)

wazektomie robi sie tak zeby rekanalizacji nie bylo. to tylko jakas kurew co sie puszcza na boku wymysla ze rekanalizacje. w co jeszcze bedziesz chciala szmato wrobic goscia?

Gość haha tabletki plemnikobójcze
Kremów plemnikobójczych nie stosuje się dopiero po pęknięciu gumy a już na pewno nie trzeba lecieć po receptę na nie do lekarza. "Tabletki plemnikobójcze" są dowodem na to, że autor nie ma kompletnie pojęcia o antykoncepcji a skoro tak, to nie powinien się zabierać za seks. Jeszcze nie wiadomo, czy dziewczyna jest w ciąży a autor już twierdzi, że ona chce ślubu. Nie rozmawialiście wcześniej o zabezpieczeniu i o tym, co zrobicie jak gumka pęknie? Czy myśleliście, że nigdy nie pękają? Jak tak to obydwoje jesteście kompletnie nieodpowiedzialni i nie powinniście zabierać się za seks.

Gość jestem sobie ja
po pierwsze, szmata to ciebie zrobila ;) po drugie, nikogo na dziecko nie łapałam po trzecie, jak jesteś takim matołem, to sobie moze poczytaj troche o wazektomii i potem pluj jadem głąbie :P po czwarte, w temacie zabiegu wazektomii mam troche wieksza wiedze niz ty [cool

Gość młoddy ss
a ja tam bym swego dzieciaka nie zostawił, nawet z przypadkowego seksu mój dzieciak to mój dzieciak i wiem że niełatwo znaleźć taką co da dzieciaka a sam sobie nie urodzę

a co zrobilas sobie wazektomie ? chyba mozgu i nie pluj jadem brudna szmato bo bo nikogo nie nabierzesz. nastepna sprzedajna suka co klienta szuka.

Kolejny niedouczony mądrala. Wazektomia nie zawsze daję 100% pewności. Nam nie musisz wierzyć, wystarczy że zadasz sobie trochę trudu i poczytasz o tym w artykułach naukowych.

co jeszcze wymyslicie zeby goscia w dzieciaka wrobic?

Gość prawiczki pozdrawiaja
alimenciarza

Gość jestem sobie ja
szmata cie zrobila a suka urodzila, taki maly dream team :D trzeba byc skonczonym prostakiem zeby tak o kobiecie pisac! zadna sama seksu nie uprawia tylko z kims! skawiem o wazektomii to nie twoja sprawa, tobie na pewno nie zrobia bo najpierw musialbys miec jaja i fiuta :D:classic_cool:

Gość lepiej byc alimenciarzem
niz prawiczkiem

Gość ty co gadasz ze slubu nie bedz
ie - a kto powiedzial ze ona chce sie z nim hajtac? myslisz ze taki z was zejbisty 888 cud swiata ze kazda chetnie do oltarza pojdzie? marzyciel fantasta :classic_cool: :classic_cool:

szmata to ciebie urodzila musiala miec klienta co na nia plul to tobie tez sie udzielilo. reszte pewnie wyrzucila na smietnik ty sie jedna ostalas. i tak samo skonczysz

Gość aaaaaaaaa już wiem
Z TOBĄ zadna ślubu nie chciała i teraz swoją frustrację wyładowujesz :D :D :D a co, od nieużywiania fiutek w zaniku? :P:P:P

Gość aaaaaaaaa już wiem
to do tego co mowi ze slubu nie bedzie :classic_cool:

od patrzenia na ciebie na pewno kazdemu zwiednie i zaniknie

a ja zgadzam się z autorem:P wrabianie w dziecko którejkolwiek ze stron {a faceci tez ponoć potrafią} jest świństwem co innego typowa wpadka

Gość jestem sobie ja
czyli jednak potwierdzasz ze jestes malym fiutem bez jaj :D:D:D:D:D

Gość aaaaaaaaa już wiem
:D :D :D

nie ja na was nie patrze , na szczescie , ale ty potwierdzasz ze jestes debil

Gość tylko skąd ta pewność
że ona go wrobiła? gumkę przebiła czy co?

Gość Luca Brasi
Szkoda mi tej dziewczyny bo najwyraźniej inteligencja nie dopisała a najabardziej dzieciaka bo na świat się nie prosiło. Jedyną naprawdę skuteczną metodą antykoncepcji jest wstrzemięźliwość żenująca karykaturo chłopa. A tak żebyś zrozumiał: z ch**** nie ma żartów.

to ci co na was musza patrzec maja zwiedniete , bo przeciez kazdemu opadnie jak spojrzy na takie sucze. dlatego nie wrobilacs nikogo w dziecko , bo cie nikt nie chcial bzykac nawet za darmo. ale musicie byc pasztety. bleee

Gość aaaaaaaaa już wiem
ty od slubu, slyszales? z chujem nie ma zartow - pamietaj jak juz sie swojego dorobisz :classic_cool: teraz skrotowo bedziemy nazwac sie AF - antyfiutek

Ludzie, a kto powiedział, że ona jest w ogóle w ciąży? Na razie jest tylko pewne prawdopodobieństwo, że może być.

Gość jestem sobie ja
przynajmniej znam sie na antykoncepcji i umiem uzywac ty tabletko plemnikobojcza :D to chyba bylo najlepsze:P jak masz taki stosunek do kobiet to chyba lubisz być w dupsko ruchany :D jak masz z tym problem to zaloz topik na forum dla gejów:P

Gość jaaa...
"I co to znaczy "wrobiła"? Sama seks uprawiała a teraz mówi że z tobą? Prezerwatywę przedziurawiła przed założeniem? " wszystko na temat :) ale on i tak Was szanowni nie zrozumie niestety ;/ to jakis tępy umięśnony goryl pewnie bez mózgu w dodatku... kazdemu by wystarczylo to co napisalisci by zrozumieć swoje debilne zachowanie ale nie jemu u takim pewnie jemu podobnym