Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahohajujuja

pomocy ! ! ! kompromitacj na całego !!!

Polecane posty

Gość Melpomena...
no widzisz... przy swiecy to calkiem naturalne... Ty wiesz ile on takich musial slyszec na zajeciach???? przyzwyczajony pewnie:)

Gość o zesz ty hahahahaha
o zes hahahahahaha ale wierze ci ze czujesz sie glupio wyobraz sobie ze kiedy kocham sie z moim M na pieska i kiedy on wyciaga to bardzo czesto tak mam:( ale to oczywsicie normalne, choc za 1 razem oslupialam i bylo mi glupio..do tej pory sie tlumacze ze to pochwa .ale na szczescie to maz , ale gdyby to byl np seks po raz pierwszy z kims to porazka choc wiadomo ze to nie pierd :D a ty sie nie przejmuj innymi, ale jednak u niego to juz chyba jestes spalona.....

Gość Melpomena...
powiedz, ze po swiecy wszyscy tak maja!!! :)

Gość a ja kiedys
bylam na spacerze i nie moglam wytrzymac i puscilam baka, myslalam ze nikogo za mna nie bylo. patrze za siebie, a tam idzie dziecko trzymajace sie za nos.(ciekawe, czy jego tata to poczul?) myslalam,z e sie ze wstydu spale (burak). :) Nie martw sie, podejdz do tego z humorem, zobaczysz, ze za kilka lat bedziesz sie z tego smiac, tak jak ja teraz :) 🌻

cociaz w sumie jak facet ma jaja i jest inteligentny to wie co to bylo i mysle ze on juz zapomnial o tym;)

ale wasze teksty sa glupie, :obroc w zart"itp, tak pewnie ma przysjc na zajecia i sie tlumaczyc od razu, zaloze sie ze nikt nie pamieta, ale nie bo pewnie ma przyjsc z tabliczka:"sorry ale to pochwa"

Gość ahohajujuja
tabliczka ''sorry ale to pochwa'' - ahahahahah :( :( :( :( booozee ! on juz nigdy mi nie pomoze przy zadnym cwieczniu :|

Gość a ja kiedys
poprostu podejdz do tego z humorem, na luzie, nie przejmuj sie. to normalne, zdarza sie, a jesli facet jest inteligentny to nie zrezygnuje z Ciebie przez taka wpadke. nie mysl tyle o tym, idz na te zajecia, a jak beda jakies docinki (sadze, ze tak, znajac ludzi) to nie denerwuj sie, zobaczysz zaraz im sie znudzi, znajda spbie inny obiekt zainteresowania