Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhdfygt

co wam sie udało osiągnąć

Polecane posty

Gość jhdfygt

dzięki pozytywnemu myśłeniu, afirmacjom i wizualizacjom? wierzycie w moc podświadomości?;]

100 000zl na koncie po 2 latach pracy, mozliwosc posiadania kazdej kobiety - ale to tylko wowczas, gdy wizualizuje sie jako Brad Pitt.

hehehe Maciek:D 20:35 jhdfygt dzięki pozytywnemu myśłeniu, afirmacjom i wizualizacjom? wierzycie w moc podświadomości?;] ja w to nie wierzę

wiele udło się osiągnąc.. ale raczej nie dzięki wizualizacjom lecz dzięki pracy nad sobą i uczciwości .. wiem, wiem.. to niepopularne określenie.. coż... moge więc uchodzić za relikt przeszości ale uważam że uczciwość wobez samego siebie, praca nad sobą i szacunek do innych ludzi to klucz do osiągnięcia sukcesu. ale jeśłi komus wizualizacje pomagają w realizacji swoich celów.. to proszę bardzo byle by realizowac się nie krzywdząc przy tym innych;):):)

do wszelkiej maści wizualizacji bardzo się zraziłam widząc jak zachowują się po nich ........no powiedzmy...... ludzie :P

Gość Wróżka Milagros
predatorka co masz na mysli krzywdzic innych? wizualizacja?

Maciek to mam pisać do Ciebie Błat Płit? :P Predi ależ się wzruszyłam Twą wypowiedzią 😭

Sami ... choinka ... chciałem napisac "płoszę" ... ale nie mam zamiaru Cie ploszyc :( Jakas rada?

Gość olaola89
ja wierze ! wizualizowalam sobie ze spotykam swoja druga polowke, kocham i jestem kochana i tak wlasnie sie stalo :)))))))))))))

A nie moglas napisac cos ... odpychajacego? Ja juz powinienem do spania sie szykowac, a nie wyczekiwac odpowiedzi.

Dużo by wymieniać :) Choć o wygraną w lotto nie prosiłam więc nie wiem jak z tymi sprawami :classic_cool: Afirmuje głównie "na siebie" niż na konkretne zdarzenia czy osoby, właściwie to tylko "na siebie" :)

Gość fanka MackaNL
;)

NIC :D jeśli już coś mi się udało osiągnąć to na pewno nie dzięki pozytywnemu myśleniu i afirmacjom :D Może powinnam spróbować, bo jestem pesymistką :P