Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w szoku że to możliwe

Ja nie wiem, jak to możliwe, ale to prawda!!

Polecane posty

Gość WiWernera
dzieki, koniecznie dam od razu znać z rana.. choć pewnie nic z tego nie bedzie.. ale przynajmniej sie upewnie.. idę szykować obiadek :-) buziaki

Gość opka opka w górę

Gość Jestem w szoku że to możliwe
WiWernera --? I jak tam twój test?

Gość ANKA AAAA
POOGLĄDAJ SOBIE NA "ID" CIĄŻA Z ZASKOCZENIA. KOBIETY DOWIADUJĄ SIĘ ŻE SĄ W CIĄZY W MOMENCIE KIEDY RODZĄ

Gość hejo wiwernera

Gość WiWernera
Sory dziewczynki że sie rano nie odezwalam,ale musialam wczesniej wyjść.. przyznam sie bez bicia że... nie odważyłam sie na zrobienie testu..:/ test jak leży tak leży.. tchórz ze mnie @ mam dzis skąpy ale mam..

Gość WiWernera
jestescie jeszcze ?? pozdrowioka

Gość WiWernera
i juz nie wiem.. czy robic czy zostawic go i zobaczyc po najblizszej pwulce dwie kreski :) (mam nadzieje)

Jestem. Ty tchórzu :P Ja bym nie wytrzymała i bym zrobiła. Ciekawość by mnie zżarła.

Gość WiWernera
wieem :( i przyjmuje każdy ochrzan :p cos mnie powstrzymuje przed zrobieniem go..

Gość WiWernera
hej hej:)

Zrób jutro :P Bo jak nie, to .... ale mnie skręca z ciekawości. JA chcę już wiedzieć, czy ci się udało!

Gość WiWernera
Coś się dziś chyba popomijałyśmy na naszym topiku..jestes kasiulek? aa tam :P zrooobie.. pewnie sie zmarnuje ale przy najmniej da mi to do zroumiania ze warto zrobic jakąs diete.. bo ostatnio cos sie żle czujee..

Gość WiWernera
haalo

Ja się dziwię, że ciebie nie ciekawi czy się udało!! Ja bym już dawno zrobiła :) Przecież to tylko kilkanaście sekund trwa.

Gość WiWernera
hej:-) negatywny.. ale bedziemy walczyc dalej:-) bede puźniej:*

Ojej no to szkoda :( No ale trzeba walczyć dalej :) Ja muszę się na razie wstrzymać i wyleczyć infekcję, wczoraj dostałam leki, które muszę brać miesiąc!!!! Więc starania zacznę dopiero w marcu :( No ale trudno, jakoś przeżyję i już odliczam dni. hehehehe

Gość WiWernera
Kasiulek jestes? noo wylecz to koneicznie i porzadnie .. ja bylam raz w ciązy ale obumarla i w maju mija rok od zabiegu..to mialam grzybice pochwy.. :/ przy ciąży ponoc sie to przydarza to bralam nestatyne do ppchwowo..strasznie sie bałam i przerwałam leczenie.. ale nie wiem czy mialo to jakis wplyw na te przykre wydarzenie..bo mialam głupiego gina..;/

Ojej :o to widzę, że ty już po lekkich przejściach. No ja się wolę wyleczyć i zacząć "na czysto". Wiem, że prawdopodobnie w ciąży i tak mi to wróci, ale to już trudno. Jakoś nie mogłabym świadomie zajść w ciążę , wiedząc, że tam mam coś nie tak. A ty rozumiem za kilka dni zaczynasz kolejne starania? :)

Gość WiWernera
masz odpowiedzialne podejscie :) mija rok nie dlugo a ja do tej pory miewam ataki płaczu.. wczoraj znalazlam te wszystkie badania, usg ito potwierdzjące ze serduszo naszego dzidziusia nie bilo.. ale męczą mnie wyrzxuty ze moze mialam poczekać.. aalee.. czasu nie wróce,badało mnie 3 lekarzy i kazdy mowil tak samo, ze juz nie ma szas.. aalee czasu nie wróci.. najgorsza byla skrobanka.

Wiem, że cie to nie pocieszy, ale widocznie zarodek był zbyt słaby i dlatego nie przetrwał. Może jakby się urodziło, to może byłoby chore... Więc może lepiej, że się tak stało... Widocznie tak miało być. Ty też nabrałaś teraz sił i spłodzicie teraz pięknego i zdrowego dzieciaczka!! :) Zobaczysz!! I to już niedługo.

Gość WiWernera
Dzieki:* Tobie tez tego życzę..dokladnie tak mi mowili lekarze.. ze jakby sie urodziło to byloby chore.. jakas wada genetyczna wystapiła.. czylli niewykluczone ze znowu sie pojawi:( dajemy sobie jeszcze pół roku na spokojene starania a potem najwyzej zgłosze sie do lekarza.. wogole ja mam krew aRh- a to nie jest dobrze dla kobiety i czekają mnie badania w nastepnej ciąży..

Miesiączkować można jeszcze przez kilka miesięcy będąc w ciąży, co do testu, to sama przeszłam przez coś takiego. W dni płodne współżyłam z mężem, odczekałam 10 dni , zrobiłam test ciążowy-UJEMNY, pobrałam krew na B-hcg, w normie, gdy za kilka tygodni okazało się, że nie dopinam się w biuście w ubraniach, zrobiłam test i krew ponownie i co wyszło?7 TYDZIEŃ CIĄŻY;) U Twojej koleżanki było podobnie, plus ta miesiączka co to się czasami zdarza;))

E tam tym razem już nie będzie wady genetycznej. Tamta była przez pomyłkę i teraz już będzie ok :) Limit pecha się wyczerpał. A co do grupy krwi, to ja nawet nie wiem jaką mam :o A po tamtym zdarzeniu lekarze mówili ci, kiedy możesz zacząć kolejne starania?

Gość WiWernera
hej Lenals:) mialas jeszcze @ po tym ujemnym tescie? a potem okazalo sie ze jednak to ciąża?

Gość WiWernera
dziewczyny jestesacie ??? buziaczki:)