Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyska

wasze ulubione marki kosmetyków

Polecane posty

Gość Martyska

witajcie;) mam do was pytanko:) jakie sa wasze ulubione marki kosmetyków do włosów i czym sobie zasłużyły na to miano:)

Gość Martyska
Ci których niw interesuje ten temat niech poprostu sie nie wypowiadaja... bo poprzez swoje załosne wypowiedzi tylko sie osmieszacie;) ale to tylko tak na marginesie:)

Gość spostrzeżenie mam jedno
ziaja,farmona,nivea-te tańsze kosmetyki niczym nie ustepują tym naprawdę drogim.

Gość wykasowac te wszystkie smieci-
- wypowiedzi

Gość samoa
nivea, garnier i joanna

Gość Martyska
jeszcze do swych wypowiedzi dodajcie dlaczego.... i co w nich lubicie i jak dzialaja na wasze włoski:)

Gość buhahah niektore to czytac nie
umieja ze zrozumieniem

Gość oj...nieładnie
kosmetyki pielęgnacyje vichy. Perfumy kupuje mi mąż z których jestem bardzo zadowplona.

Gość straciatella 23
mi sluzy np Joanna do wlosw przetluszczajacych sie aa prubowalam juz roznych drozszych tanszych ii ten jest tani i jak dla mnie ok

Gość Martyska
a jak sie odnosicie do kosmetyków garniera??? w moim mniemaniu nie sa one dobre, a nawet nie sa przecietne...

Gość pikna nieznajoma
Martuska, dla mnie tez Garnier jest niedobry. Tak jak Loreal. Tylko ladnie pachna.

Gość misianieczka
szampony lubie garniera i timotei po szamponach loreala , nivea lub panteene moje włosy zbyt szybko się przetłuszczały. jeśli chodzi o farby to loreal

Gość straciatella 23
garnier do dupy pod kazdym wzgledem, loreal szampony to samo ale inne kosmetyki maja calkiem calkiem

Gość ooh layla
kolorówka: max factor, bourjois, revlon pielęgnacja: atw

Gość Martyska
a jak sie zapatrujecie na domowe odzywki do włosów??

Gość Gerbil
Ja bardzo lubię Ziaję - za to, że mają dobre i niedrogie produkty. Jakość naprawdę wiecej niż zadowalająca. Maybelline- lubię bardzo za tusze do rzęs. Artdeco- za podkłady, wreszcie mam dobrze dopasowany do cery. Rimmel- zawsze mam coś tej firmy z kosmetyczce i po prostu ją lubię.

Ziaja (ze wzgledu na dobre kremy) revlon (dobre podklady) Astor(dobre podklady) Rimmel (dobrze tanie tusze) Maybelline ( j/w) estee lauder (swietne podklady zwlaszcza ELDW) Dior Sleek make up E.L.F

Ziaja (ze wzgledu na dobre kremy) revlon (dobre podklady) Astor(dobre podklady) Rimmel (dobrze tanie tusze) Maybelline ( j/w) estee lauder (swietne podklady zwlaszcza ELDW) Dior Sleek make up E.L.F faktycznie, to są kosmetyki do włosów :O:O:O No a ja do włosów lubię maski do włosów herbal essences, szampony też mają niezłe. Timoteia lubię. Głównie ze względu na zapach, bo po użyciu nie widzę różnicy między szamponem za 2 zł a tym za 10, prócz tego zapachu właśnie.

Gość kosmetyki organiczne
pielegnacja ogolnie: alterra, dr scheller, sylveco, ziołolek, l'biotica, suhada nature, hipp, fitomed make up twarz: bell, oriflame (podklad), shu uemura, suhada, skinfood (ten koreański), beauty formulas lakiery i odzywki do pazurów: celia, delia, bell, soraya, wibo, golden rose

Gość kosmetyki organiczne
a no wlasnie, ja sie zasugerowalam :D do wlosow to ziololek, fitomed, szampon bio naia, alterra jest przyzwoita

Gość Ultrmaryna
Kosmetyki kolorowe - Artdeco i Isadora Kosmetyki do pielegnacji- Iwostin i Ziaja.

Gość gość
Moja to Sally Hansen i ich produkt rajstopy w sprayu ;) Uwielbiam chodzić w sukienkach, ale mam blade nogi, więc ten kosmetyk po prostu kocham! Zresztą mają więcej takich fajnych kosmetyków, zobaczcie sobie - https://ambrozja24.pl/sally-hansen.html?marka=16 .

Gość werka

Z tej strony http://zdrowienaplus.com/ .Są naprawdę świetne. Wszystko zasługa aloesu zawartego w tych produktach :)