Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mogę o coś zapytać

jak padł tu temat o tatuażach to mam pytanie

Polecane posty

Gość Purple Rose
I tutaj nie chodzi o lubienie tatuaży na siłę. Mnie się np. nie podobają kolczyki w uszach- ani u kobiety ani u faceta i kolczyki ogólnie. Ale nikt nie dał mi prawa do dyskryminowania tych osób. Zadziwiające, że trochę barwnika pod skórą boli ludzi bardziej niż przemoc, pedofilia w kk.......

Witam! Ja mam 2 tatuaże planuje 3 i wcale sie tego nie wstydze, kżdy robi ze swoim ciałem co mu sie podoba. Mnie odraźają np ludzie którzy mają po 3 kolczyki w wardze czy w brwi I wielkie dziury w uszach nie wiadomo po co. Także kazdy lubi co innego :)

Gość trochę starsza
Mam tatuaż, bo chciałam go mieć...a to czy się to komuś podoba czy nie...mam to gdzieś!

Własnie jak ktos cos robi to robi to dla siebie a opinie ludzi to tylko dodatek do całości.

Gość Purple Rose
Ja też mam i to nie tam, gdzie słońce nie dochodzi. Mąż też ma w widocznym miejscu. Boleć powinno ludzi co innego.......... Jest tylu ludzi, kótrzy czekają na pomoc, że może zamiast oglądać się za wytatuowanym idiotą, człowiek spojrzy w przeciwną stronę. Może będzie tam ktoś, kto potrzebuje pomocy? :-)

Gość Purple Rose
Podszywy sobie darujcie. Pewnie jakaś wredna baba siępodszywa. Baba, babie wilkiem.

Chodź wiadomo ze ludzią starszego pokolenia tatuaże kajarzą sie tylko z dziwkami i więzieniem... Takze oni żadko patrzą przychylnie. Ale nam na tym nie zalezy :)

Z mądrymi dyskutuj, głupich ignoruj. Tak więc pozostaje mi pozostawić twoją niskich lotów wypowiedź SFRUSTROWANA BABO bez komentarza.

Bardzo chętnie się z tobą zabaczę, ciekawe czy też tak będziesz trzepać jęzorem, jak na kafe....

Gość lecho
Co do MAJKI,to masz racje, w lecie jak wsiadam do autobusu to czasami starsze osoby żegnają się na mój widok no i mam przeważnie wolne miejsce

Własnie ja tez sie tego troche obawiam bo w lecie jeszcze nie miałam okazji prezentowac swoich dzieł no ale cóż, nie ma sie czym przejmowac prawda? ;) Każdy ma swoje zdanie :) Poza tym wszystko z umiarem i ze smakiem :)

Gość hahahahahahahahahaha.
Takze oni żadko patrzą przychylnie. Ale nam na tym nie zalezy " a na w miarę poprawnej ortografii również nie zależy tobie ?:D

Gość Major Oklahoma
"co sądzicie o kobietach , które mają tatuaże ? Nic nie sądze, nie zadaje sie z takimi.

Gość Major Oklahoma nastepny
:D

Gość buahahhahhhahaaaa
ta purple rose to jakas desperatka sie tak podniecila ze pisze pod rzad pare postow :D:D:D:D:D

Gość Major Oklahoma taki z ciebie
major jak z koziej dupy traba :D:classic_cool:

Gość lecho
Wszystkich razem jakieś 20

Ale masz zapłon. Już zdązyłam zapomnieć, że do Ciebie pisałam:-) Spadam, ale życzę Ci powodzenia w życiu i jak najmniej wrednych ludzi po drodze. agam.86@o2.pl

Gość lecho
Musiałem na chwile odejść. DZIĘKUJE za życzenia i ja obie też życzę wszystkiego dobrego!

Są kryminalistkami! Tak jak ja! Mam dwa tattoo a w życiu mandatu nie dostałam nie mówiąc o innych cudach. A moje przejścia z prawem polegają na tym, że pracuje w kancelarii prawnej. Wiem co myśli moja Babcia: 'wnusiu, da się to zmyć prawda?' :)

Każdy lubi co innego. Dla mnie większość tatuaży jest mało estetyczna (pomijając niektóre wielkopowierzchniowe na dobrze utrzymanym ciele). Laski za tatuażem bym nie chciał. Na stałe. Ale z doskoku? Czemu nie. Mądrość ludowa głosi, że z tymi wytatuowanymi wystarczy tylko wypić drinka ;). I wiecie co? Dobrze ludzie gadają.