Koktajlowaaa 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Zawsze miesiáczké mam 7dni. Ostatnie 4 okresy mialam co rowne 14 dni (zawsze mam co 30). Z tym ze jeden okres trwa mi 7 dni, nastepny za 2 tyg jest slaby i trwa 3-4dni. Potem znow 7 dni i nastepny 3-4. JUtra mija 14 dzien a ja znow czuje ze dostane okres (po nabrzmialych piersiach). co sie dzieje? Musze isc do lekarza ale zapisala mnie dopiero na Poczatek lutego a ja sie denerwuje. mial ktos tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koktajlowaaa 0 Napisano Styczeń 25, 2010 podnosze..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koktajlowaaa 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Styczeń 25, 2010 Słabe krwawienie / plamienie zwane jest śrdcyklicznym i bardzo często w takiej sytuacji towarzyszy okresowi okołoowylacyjnemu.Zdarza się u całkiem zdrowych kobiet, z różną intensywnością. To sprawa indywidualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koktajlowaaa 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Czyli nic mi nie jest? Mama mowi ze moge byc w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Styczeń 26, 2010 O ciąży świadczy dodatni test ciążowy a nie krwawienie co 14 dni. Czy nic Ci nie jest, to stwierdzi ginekolog. Ja odpowiadam na co to "wygląda". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach