Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamika83

Jestem w łóżku świetna,więc dlaczego?

Polecane posty

Gość Kamika83

Uwielbiam sex-każdy,nie mam zadnych zachamowań i nie ma dla mnie tematu tabu jezeli chodzi o łóżko,jestem bardzo wyuzdana i mam ogromny temperament.W dodatku uwielbiam erotyczną bieliznę,jestem piękna i inteligentna.Nigdy nie zdradziłam a jednaj ja byłam zdradzana,dlaczego?mój partner zawsze mi powtarzał,ze w łóżku jestem świetna,a jednak dowiedziałam sie,ze mnie zdradzał,spotkaliśmy sie kiedyś przypadkowo i powiedział,ze nie mam sobie równych,więc dlaczego to robił skoro mu tak ze mną było dobrze?Byliśmy ze sobą prawie 5 lat.

Gość poiwuddkjfhvfhffgf
zapodaj fote, ocenimy czys taka piekna :D:D

Gość hhsiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnneeeee
bo jesteś pusta :/

Gość Kamika83
Ja się uważam za normalną,to inni mówią,ze jestem piękną kobietą,tyle w tym temacie.

Gość Kamika83
Nie puszczam się,nie interesuje mnie zawartoś czyjegoś portfela,nie jestem zadną"blachara"Pusta?To,ze kobieta może być jednocześnie ładna i inteligentna i lubieć sex ma niby oznaczać,ze jest pusta?nie osądzaj,jak nie znasz.

Kamika83 - nie potępiam Ciebie. Facet jest przy Tobie szczęśliwy, ale jak to facet, szuka wyzwań. A dlaczego R. Majdan zdradzał Dodę? Też piękna kobieta, mądra, sławna... a jednak zrobił to. I tym zrobił swoją największą głupotę. Tylko wciąż nie wiemy, DLACZEGO to zrobił. Raczej też nic mądrego nie dowiesz się od swojego faceta, dlaczego to zrobił. Nawet jak Ci powie szczerze swoje motywy. Nie zrozumiesz. Za bardzo Cię to boli. Każdego by bolało. Nawet brzydką pannę.

Gość koko_sek
inteligentna?:O i zachamowan zamiast zahamowań?:O

Gość a co z ....
gotowaniem, praniem i sprzątaniem? Na seksie świat się nie koczy :D Jak by to rzec deliaktnie, d... każda umie dać, ale nie każda umie smacznie ugotować, latać na szmacie i uprać i uporasować... :D:D

To dla tego że monogamia jest wbrew naturze i faceci raczej słabo ją wytrzymują. To nic że jesteś boska w łóżku. Może gość się czuł przy tobie gorszy i zdradzał cię z jakimś pasztetem żeby się lepiej poczuć. Tak czy inaczej- taka jest natura samca i ciężko z nią walczyć.