Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest normalne u waszych

nie wiem juz czy to normalne u facetow,takie teksty?

Polecane posty

ja pierdolę :) nic to lecę szukać bo mi jeszcze zwieje

Złapał za biodra i wszedł bez zbędnych piszczot? Ciągnąc za włosy szeptał świństwa na ucho? Mówiąc "nie słyszę jak jęczysz" dawał Ci klapsa w pośladek? :classic_cool:

Dojdziesz jak Ci pozwolę :classic_cool: Chcę się Toba zabawić :classic_cool: pieścić Twoje piersi... gryźć sutki... Trzymać Cię za ręce, nie pozwalając się ruszyć :classic_cool: Teraz już mozesz dohodzić ;)

Gość no więęc tak
1- nie powinnas go nazywac obrzydliwcem , tylko delikatnie powiedziec , ze nie podoba Ci się to co mówi 2 -to jest normalne 3 i 4 to jest nie normalne- kopnęłabym takiego w dupe przeczytam reszte i powiem więcej

nie myl si e:O bo się stresuje byłeś wspaniały --teraz zapalimy papierosa ❤️

MS zrywam z tobą po raz kolejny nie będę konkurować z koleżanką :) nie mam jak ja mam tylko swój intelekt- ona szybką dupę nie mam szans:) 😭

to nie było miłe ike ale prowokacja się udałą nie masz dystansu do tego wszystkiego bez odbioru

"nie myl si e bo się stresuje" - a ty wiesz, jak ja się stresuję?! :) "byłeś wspaniały --teraz zapalimy papierosa" - co prawda nie palę, ale niech tam... 😘

wiem, że się udała nawet nie wiesz jak bardzo :)

i oczywiście wciąż cieszę się z waszej przyjaźni tak samo jak ty cieszysz się z moich:)

Cieszę się z Twoich przyjażni nie bój nie mam syndromu odrzucenia,biegać za Tobą nie będe :) pozdr baaaaardzo serdecznie

pozdrów jeszcze serdeczniej :) nie żałuj sobie:)

❤️👄🌼 pozdrawiam nie żałując sobie jeszcze bardziej niż w poprzednim poście !

Słuchajcie głupie cipki... że tak czule się zwrócę... Czy Wam naprawdę brakuje większych zmartwień? Może tak buziaczek na zgodę? :) Oczywiście mi :P

ja nie mogę oficjalnie znowu zerwałam :) te emocje!

To teraz szybko.. biorę Cie juz w korytarzu... Obejmujesz mnie nogami w pasie... podciągam Ci spódnicę... Zrywam majtki... Wchodze głęboko... Jesteś jeszcze wilgotna po poprzednim razie... Czujesz pasję w każdym moim pchnięciu... Twoje piersi kołyszą się w ich rytm... Wpycham język w Twoje usta... Nie pozwalam Ci się oderwać aby odetchnąć... Czujesz szum w głowie i motylki poniżej pasa... Jeszcze kilka ruchów... w pobliżu stoi wino, nabieram go w usta ale nie przełykam. Poczęstuję Cię... Czujesz jak spływa Ci po policzkach, po szyi, między piersi... chłodne.... a wewnątrz Ciebie żar pożądania i coraz bliższe spełnienie... ;)

hmmm lubie jeszcze ostrzej w koncu nie mam intelektu ,wiec nadrabiam czymś innym ;) zmykam do domu pa ms👄

Gość mklm
no i w koncu nastapil koniec sielanki dwoch kafeteryjnych blaznow