Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsdfshss

AVON- Regenerująca maseczka do włosów himalajskie jagody goji

Polecane posty

Gość gsdfshss

Chciałabym zakupić w/w maseczkę, ale nie wiem czy warto. Czy jest ktoś, kto już ją używał i może podzielić się wrażeniami? Będę wdzięczna :)

Gość gsdfshss
A może ktoś przynajmniej słyszał opinie na jej temat??

Bardzo zraziłam się do AVONU, gdy dostałam ogromnego uczulenia po bazie pod makijaż, więc przestrzegam wszystkich przed ich produktami. Kup sobie taką maseczkę, jest świetna i revelacyjnie pachnie, szampon z tej linii też jest super http://allegro.pl/item897904559_stapiz_sleek_line_super_maska_z_jedwab_iem_1000_ml.html w ogóle zakupiłam u tego sprzedającego kilka profesjonalnych kosmetyków stosowanych w salonach fryzjerskich i stwierdzam, że już nigdy nie zrobię zakupów w zwykłej drogerii. Koszt przesyłki do 15 kg to coś ok. 15 zł

Gość gsdfshss
A czy ona dobrze nawilża? Bo moje włosy są bardzo suche i zniszczone ;/

Świetnie nawilża i regeneruje. Ja miałam zniszczone i przesuszone włosy po farbowaniu, kiedy tylko mogę staram się by wysychały same bez suszary (choć teraz w zimę ciężko) Szampon i odżywka ta którą polecałam, kiedyś używałam również odżywki WAX (do kupienia w aptekach ) i też jest super. No i zakupiłam sobie w aptece tabletki REVALID. Stwierdzam, że kondycja włosów znacznie się poprawiła, również szybciej rosną. Zmykam do pracy, pozdrowionka