Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszka2244

Moj facet chce tylko seksu oralnego

Polecane posty

Gość groszka2244

Stroni od "normalnego" seksu... Musze go do tego namawiac, cholera by to wziela, robi to jakby z przymusu, natomiast na lodzika jest chetny zawsze i wszedzie.

Gość oral_master
to w sumie tak jak ja :)))

Gość groszka2244
Ale dlaczego? Seks tez jest dla kobiety wazny! Myslicie tylko o sobie...

Gość no bo tacy jesteśmy
i za to nas lubicie :P

Gość oral_master
jest taka zagadka... - Jak poznać że kobieta ma orgazm ? - a kogo to k u r w a obchodzi ! :-)

Gość moj ma tak samo
;/ na lodzika chetny ciagle a na sex nie koniecznie ;/

Gość moje 3gr
oral_master -> dowcip przedni :D:D:D

Gość Regreta
Ja bym podejrzewała, ze czuje sie niepewny siebie w roli kochanka. Kiedy bierze przyjemnosc nie musi sie przejmowac czy jest dobry czy nie, czy cie zadowoli czy nie. Kiedy facetowi się robi loda jest to dla niego łatwe i wygodne. Nie musi sie starac. Albo szczera rozmowa, która nie wiadomo czy pomoże, ale zmiana na partnera na pewnego siebie, który nie musi sobie niczego udowadniać w tej sferze.

Gość problem lezy w Tobie
trzeba sie ogolić w okolicach intymnych i trochę bardziej dbać o siebie, no i dawać z siebie więcej podczas seksu tez nie zaszkodzi. inwencja czyni cuda

Gość problem lezy w Tobie
widziałem ten filmik już z 9 lat temu ale nadal mnie smieszy;D w sumie kazdy puszcza bąki, jednak w samochodzie szczególnie na postoju bym sie lekko zbulwersował. ogólnie puszczenie bąków jest naturalne o ile sie to robi z jakimś wyczuciem. człowiek potrzebuje energii, a przy produkcji energii są zawse odpady -tu w postaci kupy gazów i moczu hehe

Gość w 1 kregu
Moze jestes przewrazliwiona???

Gość typowyfacet96
moja dziewczyna robi mi loda. a ja jej nie polize ci p k i bo nie lubie i smierdzi śledziem ochydne. lepiej być facetem. lubie tylko anal. zmieniam partnerki co miesiąc bo mi sie powoli nudzą , gdy laska ma fajne cycki to nawet 2 miesiące bo sie mozna nimi pobawic. nie lubie desek.

Gość gość
Chory ten twój facet

Gość gość
On Jej TYLE i JAK Ona chce. Ona Jemu TYLE i JAK On chce. Pochwa: pozwala ruszać się w sobie do skutku Buzia: sama się na Nim porusza nigdy nie potrzebuje lubrykantów pieści Go wargami pieści Go językiem jeśli On to lubi, przyciska Go językiem do podniebienia, żeby było ciasno jeśli On osłabnie i sflaczeje, po prostu Go wsysa i ssaniem nie pozwala, aby wypadł nawet jeśli On ma stulejkę, to bezboleśnie doprowadzi Go do orgazmu jeśli jest mistrzynią, to wpuści Go do przełyku gdy połknie spermę (czyli Ciebie!), to nie czujesz upokorzenia pogardliwym wypluciem, ani nie potrzebujecie żadnych chusteczek, serwetek, szmatek, czy liści łopianu On jest PO tak samo czyściutki, jak PRZED Wynik meczu co najmniej 1:10 CO NAJMNIEJ!

Gość gość
nie zazdroszczę,moj dla odmiany chce tylko normalnie,na loda nie da się namowic...a facet po 30....