Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

erotyczny prezent na urodziny

Polecane posty

Mma ochote oprocz prezentu materialnego dac swojemu chlopakowi jakis prezent od siebie:p doslownie nie chodzi mi o zadne seks zabawki bo my jeszcze nie wspolczyjemy wogole jestesmy ze soba miesiac wiec niewiem czy wogole to dobry pomysl ???

wspolczyjemy wogole" nie współczujecie jeszcze ? :P miesiąc juz sie przeciez spotykacie , to już najwyższy czas sobie po współczuć

Regres wspolczyjemy wogole" nie współczujecie jeszcze ? miesiąc juz sie przeciez spotykacie , to już najwyższy czas sobie po współczuć :D no fakt, przydałoby się trochę empatii w tym związku a swoją drogą co trudniej przychodzi, lepiej smakuje;)

Gość women in black
Moja znajoma swojemu facetowi dała kaktusa w postaci hu** .Ma dziewczyna gest hehehe

Gość korona19
Ja przez przypadek natknelam sie na strone www.pudelko69.pl i to chyba fajny pomysł. Zamówilam mezowi na prezent a i ja skorzystalam:))))

Gość Maryla1221
Ja zrobiłam tak. Kupiłam sobie przebranie pielęgniarki w Lizak.com.pl i mój stary myślałam, że oczy wypatrzy z radości. Może jeszcze kiedyś coś kupię bo nawet było fajnie.

Gość gantamos
Może wibrator, a może jakiś gadżet analny, albo dildo? To kwestia taka jaka to laska. Każda kobieta może mieć do ero gadżetów całkiem inne podejście. Są mnie i bardziej wstydliwe. Musisz zbadać czy babeczka lubi testować ;-)

Gość karabotek
Na kinkywinky jest cały tekst na temat erotycznych prezentów. W zasadzie kluczowe pozostaje to, czy szukamy śmiesznego gadżetu, czy jednak faktycznie będzie on przez tą osobę użytkowany. To wy wiecie najlepiej z kim macie do czynienia ;-)