Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m211

WRAŻLIWE SUTKI!!! JAK KARMIĆ???

Polecane posty

hej dziewczyny pomózcie bardzo bym chciala karmic piersią, lecz niestety mam tak wrażliwe sutki(od zawsze) ze nie moge sie nawet ich dotknąć przeraża mnie to ze nie bede mogła karmic piersią a chcialabym dac dziecku to co najlepsze!

Gość zazwyczaj młoda
przecież mozesz odciągnąć pokarm

Gość nie martw sie ja tez
mam wrazliwe sutki, maz nawet nie moze mnie za nie zlapac, bo od razu do gory podskakuje :P ale dalam rade, jak dziecko zaczyna ssac na poczatku troche boli- ale najgorszy byl dla mnie jakis tydzien. Potem brodwaki sie zahartowaly dasz rade, jesli tylko bedziesz chciala pozdrawiam

podnosze temat- dziekuje za przydatne mi wskazówki mam nadzieje ze obejdzie sie bez sciagania pokarmu i ze sie moje sutki przyzwyczaja do dzidziusia nie martw sie ja tez- fajnie ze nie jestem sama widocznie trzeba kilka dni pocierpiec to moje pierwsze dziecko dlatego bardzo bym chciala zeby wszystko bylo ok

Ja niestety karmiłam tylko 2 miesiace bo mala czasami musialam zostawic na weekend i byla wtedy karmiona butelka. niestety spodobalo sie jej to i nie chciala juz ciagnać piersi. W żadnym wypadku nie dawaj butelki. Przez pierwszy miesiac tez cale noce nie przespane a mala wisiala caly czas na cycu :)

myślę ze powinnam karmić przynajmniej przez pierwsze 2 miesiące. A jak np gdzies wyjade to wtedy mam podać dziecku mleko modyfikowane czy ściągnąć pokarm Właśnie co znaczy ŚCIĄGNĄĆ pokarm i jak sie to robi sorki ale nie ma mi kto wytłumaczyc