Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margilotka

Dlaczego nie potrafi mnie zaspokoić?

Polecane posty

Gość Margilotka

Witam. Mamy wraz z moim partnerem problem, otóż podczas seksu, nigdy nie czuje się zaspokojona... O ile czuje jego penisa w sobie, o tyle nie sprawia mi to żadnej przyjemności. Próbowaliśmy szeregu pozycji, i wszystko na nic. Być może to z mojej winy? Jego penis jest mały, ma zaledwie 11 cm, średnio gruby... Kiedy bawimy się z wibratorem, jestem podniecona, i sprawia mi to ogromną przyjemność, ale jeszcze nigdy nie osiągnęłam orgazmu... Słowo orgazm kojarzy mi się tylko z minetką, ponieważ tylko w taki sposób mogę być zaspokojona... Nie wiem z czego to wynika. Jesteśmy ze sobą kilka miesięcy, ale zarówno on, jak i ja pierwszy raz mamy styczność seksualną... Jeszcze jednym problemem jest to, że on nie potrafi dłużej wytrzymać niż 20 sekund... Po tym czasie dochodzi do wytrysku... Później zawsze chwile czekamy i próbujemy znowu, wtedy jest trochę dłużej... Co robić??

20 sekund o mamoo nie znam się ale to chyba za mało ;) i zarzućcie inne metody bo złe nawyki nabierzesz i nici z tego .

Gość Karpediemp
Wiesz co współczuje ci zamias krzyczeć z rozkoszy to czekasz na drugi raz, bo za pierwszym to on chyba nawet wsadzić nie zdąży...;/

Gość Proponuje sie zaopatrzyć
w jakieś gumki na przedłużenie stosunku i przede wszystkim dobra pozycja (na podkówke, nogi nad głową) wtedy penetracja bedzie głęboka i nawet ten 11 centymetrowiec powinien cie zaspokoić:)

Gość xDxDxDxDXd
buahahaha