Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelineczka1234

Co się dzieje?

Polecane posty

Witam mam taki problem... a więc wydawało mi się że jestem w ciąży odczuwałam zmęczenie byłam strasznie senna jadłam bardzo dużo jak nigdy dały znać o sobie zaparcia piersi powiększyły mi się i stały się nabrzmiałe stały się widoczne na nich niebieskie żyłki i sutki zaczęły ciemnieć brzuszek pobolewał tak dziwnie niby jak przed okresem ale tak delikatniej zaznaczę też że zawsze dolegliwości związane z @ wypadały tego samego dnia co i ona a nie tydzień wcześniej... @ wypadała 19 spóźniała się więc zrobiłam 2 testy jeden wynik był negatywny a na drugim pokazały się dwie kreseczki z tym że jedna bardzo słabiutka i pokazała się po około 3 minutach od zrobienia testu. Byłam pewna że to ciąża jednak po 5 dniach okres przyszedł jest bardzo obfity jak nigdy...niestety do ginekologa mogę się udać dopiero za tydzień gdyż teraz jestem w Belgi. Chciałam się poradzić was moje drogie kobitki... bo nie wiem co sama mam o tym myśleć... czy któraś z was była w podobnej sytuacji ?

Gość aabbfccddeef
Może byłaś w ciąży i nastąpiło wczesne poronienie, tak się czasem zdarza

albo ciąża biochemiczna albo sobie wkręciłaś. Jeśli nie robiłaś więcej testów ciężko stwierdzić