Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glowa mnie boli od wczoraj--

i co ja mam robic???

Polecane posty

Gość oo fujjj
pamietam jak stalam na przystanku i przyszedl taki caly zasyfialy koles a ja akurat jadlam i az sie porzygalam :D na twoim miejscu tez bym nie wychodzila z domu i nie obrzydzala ludziom zycia

Gość jajka w majonezie
o Jezu zadne solarium!!!!!!!w zadnym wypadku bo jeszcze bardziej to sie rozsieje na poczatku wysuszy ci z lekka ale pozniej bedziesz miala dwa razy wiecej tych syfow bo ci wyciagnie solarka wszystko!!!nawet w solarium masz ostrzerzenie ze nie mozna sie opalac z stanem zapalnym skory!!za takie rady dziekujemy:O

Gość jajka w majonezie
i do zadnej kosmetyczki litosci:Odo ksmetyczki to mozna isc jednego pryszcza wycisnac !ale u niej to zrobi wiecej szkody niz pozyku

Gość jajka w majonezie
napisz skad jestes dam ci namiary na dobrego dermatologa jak mieszkasz niedaleko mnie

200zl? przeciez mama mi nie chce dac nawet 30zl na masc a co dopiero tyle pieniedzy :( juz nic nie pomaga zadne prosby, pokazuje jej to, ze mam zmiany, ze leci mi ropa i jest to spuchniete, mowie, ze mnie boli! a ona nic, ze i musi samo przejsc ;[ i wymyslaja mi przezwiska ciagle nowe z bratem :( dzisiaj mi powiedziala, ze jestem brzydka, ze wygladam strasznie, a ja jej mowie, zeby mi pomogla, zeby mi dala na lekarstwa to nie bede straszyc jej, to mowi, ze nie da bo na marne pojda pieniadze :(

ja mieszkam obok katowic, ale nic mi nie da pojscie do dermatologa bo nie bede miec na wykupienie recept :(

Gość jajka w majonezie
to spytaj mamusi czy wie co to jest gronkowiec pewnie jestes moloda powiedz ze w szkole ci zwrolcili uwage!

tylko chodzi o to, ze to juz nie skutkuje, ja mowilam, ze nie chce juz zyc z tym i nie ruszylo ja to, smiala sie, ze jestem nienormalna i zachowuje sie jak dziecko a nie dorosla osoba, jak jej powiem o gronkowcu to powie zebym nie cudowala juz :( bede pic te drozdze jak tu dziewczyna wyzej mi doradzila, drozdze nie sa drogie wiec na pewno na nie znajde poeniadze

Gość kasiolll
na litość boska co ty masz za mamę i brata którzy się wyśmiewają z twojego problemu, zmaiast pomóc to dołuja , żeby forumowicze byli bardziej życzliwi od rodziny to juz naprawde jest lipa, no ale cóż po to sa te fora może wkońcu dobra rade znajdziesz, ja tam niemam większego pomysłu co ci doradzić z tą Twoja buzią ale tak mi się tez może wydawać że jak nie tradzik to ty może masz coś innego może cierpisz na jakąś dziwna choróbkę albo poprostu za duzo stresu?? niewiem moja mama kiedyś mi powiedziała że jak miała pryszcze to w jej czasach niebyło nic innego jak .. szare mydło, i niby pomagało.

no ja myje buzie szarym, zwyklym mydlem, zaczne pic te drozdze.. oby mi pomoglo :(

Gość kasiolll
A jakbys tak kupiła sobie jakiś żel oczyszczający i przemywałabyś sobie rano i wieczorkiem a na koniec jeszcze tonikiem i pokremowac buziuchnę jakims odpowiednim kremikiem?? tak najzwyklej tak normalnie bez cudowania , może tak da rade??:>

No z Tym solarium, to nie wiem jak jest tak do końca. A do kosmetyczki jak najbardziej, bo mojemu byłemu to pomogło! Ona rozbraja to jak cysty różnego rodzaju, przez parę dni się nie wychodzi z domu, i na prawdę jest rewelka. To trzeba sobie nazbierać, nie kupić nowych spodni, tylko pucha...w ten sposób możesz sobie pomóc

Gość jajka w majonezie
te wszystkie toniki,zle tylko jej wysusza skore to nic nie pomoze a moze tylko rozognic jej stan zapalny ,ja to ci wspolczuje jakbys byla moja siostra to bym cie zabrala do lekarza na swoj koszt bo matke masz:O

Gość jajka w majonezie
tak ale u kosmetyczki po takiej wizycie moze sie nabawic czegos gorszego bo tam nie jest sterylnie ,kosmetyczka nie jest od wykonywania takich zabiegow ok twojemu bylemu pomoglo ale ja by, nie ryzykowala tylko zbierala ale na dermatologa dobrego

ale nie uzbieram tyle pieniedzy, z czego? ja nie dostaje kieszonkowego ani nic w tym rodzaju, z pieniedzmi u nas nie jest dobrze, ledwo starcza na zycie a co dopiero jakies inne wydadtki.. mama nic mi pieniedzy nie daje juz, taki zel kosztuje do 10zl, tonik tak samo, niby to jest malo, ale dla mnie to jest kwota wysoka, ja nie dostane tyle od matki..

Gość jajka w majonezie
mam jeszcez taki pomysl ze moze idz do lekarza rodzinnego zeby ci dal skierowanie do laboratoruim na pobranie wymazu z tych syfkow,tak sie do tego przyczepilam ale to by ci pomoglo obrac odpowiedni antybiotyk i bys miala problem z glowy

Gość jajka w majonezie
nie masz starszegom rodzenstwa ktore pracuje,moze pogadajj z ojcem ,babcia napewno wysepisz od kogos ku,rwa co za rodzina:O

Gość jajka w majonezie
ile ty masz lat? moze sie rozejrzyj za jakas praca ,moze w rodzine cos komus pomoz za drobne oplatacos co pozwoli ci zarobic wlasnie na takie wydatki ...

Gość jajka w majonezie
pwoedz dla matki ze jak ci nie da na lekarza porzadnego ,lecznie ,leki to cie bedzie utzrzymywac cale zycie bo przestaniesz z domu wychodzic ,ciezko ci bedzie znalesc prace...

teraz mielismy jechac do babci, a za droge musi mi zaplacic bo jedziemy autobusem, wezme te pieniadze i zamiast jechac pojde do lekarza, nie mam wyjscia to jedyny sposob. Dzieki za wszystkie rady, bede pic te drozdze dopoki nie zdobede pieniedzy na lekarza. ide sie uczyc, jak macie jakies pomysly jeszcze to piszcie, zajrze tu wieczorem, tylko jakies domowe sposoby.. dziekuje jeszcze raz

Jedyny domowy sposób, jaki przychodzi mi do głowy to brutalny mord na twojej matce, o ile takie indywiduum można matką nazywać. Jesteś biedna i bardzo ci współczuję. To nieprawda, że to samo przejdzie. Ja mam ponad 30 lat i wciąż coś mi wyskakuje i to nie w ilości pojedynczej. Tu tylko antybiotyk, niestety, domowe sposoby nie pomogą. To nie zwykłe pryszcze, tylko jakieś zapalenie, a wszystkie zapalenia leczy się tylko antybiotykiem. Ty możesz się tylko wspomagać np. zieloną glinką. Współczuję ci, bo jak szybko nie zadziałasz, będziesz miała dzioby na buzi. A to wszystko przez mamusię... Ech!