Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona przygodna

Zastanawiacie się jakie wykształcenie mają faceci z którymi śpicie przygodnie?

Polecane posty

Gość do Mało_stanowczy__
frufru kobieta ktora spala z jakims oslem nie jest mnie godna. wzbudza we mnie pogarde. dlatego nie preferuje kobiet, ktore sypaly sie przygodnie

Gość pampers do wymiany
do pampers do wymiany - patrzeć to ja sobie mogę nawet na gwiazdy nocą, a astronomem z tego tytułu nie jestem.

Gość alkaa8898
facet,z którym przespałam się przygodnie to student lekarskiego -4 rok, najwspanialsza noc w moim życiu, niczego nie żałuję, chociaż następny raz będzie ze stałym partnerem lub przyjacielem ! polecam !

"MS, czyli zagrałam va bank, czyli w ciemno strzeliłam z tym seksistą i tak mi sie udało trafić? No patrz" - ta, w ciemno strzelałaś... To przecież widać w co trzecim moim poście;) Lecę, autobus niby nie zając ale może spiehdolić;) 🖐️

"pampers do wymiany - frufru - co Ty pogięło Cię. Prostak nie zaspokoi moich ambicji erotycznych, bo on myśli tylko o tym, żeby sobie ulżyć i spuścić się - właściwie nawet obojętne mu gdzie i z kim." ale Ty tak serio? :) jak dla mnie - na logikę rzecz biorąc - to wykształcenie do umiejętności seksualnych ma sie nijak. a prostak też moze być wykształcony. natomiast osoba niewykształcona moze być wrażliwa i subtelna.

Gość grrrrr
eee wykładowcy na wydziale pw to baaardzo różnymi jeżdżą ale na parkingu dużo super aut nie uświadczysz.Naprawdę w większości nie są to wyczesane auta. Za to bardzo często naprawdę dobrą kasę robią ludzie którzy oprócz dużej wiedzy technicznej są także po prostu obrotni i oni jeszcze na studiach idą za dużą kasę do dużych firm, robią tylko inżyniera lub i magistra żeby było że techniczny potem dorabiają mgr np na sgh bo wtedy mogą robić mba i takie pierdoły ale rzadko robią doktorat. Doktorat bardzo często robią entuzjaści i trochę marzyciele którzy mają podejście : wiem że robiąc projekt informatyczny w firmie X mogę wyciągnąć 20000 miesięcznie ale mam to gdzieś bo zawsze chciałem wiedzieć jak się robi miecze świetlne i będę się bawił tym laserem barwnikowym a co :) a i prowadzenie laborek od tej drugiej strony ma swój urok. A laska owszem była ładna :) ale nie oszukujmy się koleś się zauroczył a ona go wykorzystywała z czym się wcale nie kryła, dumna z siebie że "jelenia" znalazła.

Gość pampers do wymiany
Wiesz, ja z góry zakładam, że prostak myśli o tym aby prosto zaliczyć "jakąś dupę", a mężczyzna inteligentny często wykształcony chce zaspokoić potrzeby kobiety. Przynajmniej z takimi opiniami moich kochanków się spotykałam.

no w sumie nie wiem. z prostakami nie sypiałam. sypiałam z niewykształconym (w sensie "bez studiów"), ale prostakiem to on nie był :) natomiast owszem, ciągnął mnie do łóżka taki wykształcony. nie zaciągnął bo własnie mimo tytułów i dyplomów BYŁ prostakiem.

Gość do alkaa8898
tylko sie nastepnemu nie przyznawaj, ze mialas przygode, bo cie rzuci i juz nie bedzie twoim chlopakiem

Gość alkaa8898
nie wstydzę się tego, uważam,że wielu rzeczy należy w życiu spróbować, mimo tego ,że było cudownie ,nie powtórzę tego

Gość lolalaol
tylko wyzsze. od 2 lat sypiam TYLKO z pilotami wojskowymi.

Gość do alkaa8898
nie kazdy chlopak by chcial dziewczyne majaca za soba przygody