Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona przygodna

Zastanawiacie się jakie wykształcenie mają faceci z którymi śpicie przygodnie?

Polecane posty

"Widocznie dla przeciwnika przygodnych ekscesów ma znaczenie wykształcenie" - oczywiście. Z kretynami wolę nie mieć zbyt bliskich kontaktów, bo najpierw sprowadzą mnie do swojego poziomu a potem pokonają doświadczeniem :P

Gość do Mało_stanowczy__
z ta prezerwatywa to bylo po prostu stwierdzenie, ze prezerwatywa to tylko bezpieczenstwo, ale pod wzgledem moralnym i estetycznym nic nie zmieni. kobiety dzisiaj patrza na przygodny seks przez pryzmat zdrowia i ciazy, ale juz wzgledy moralne ich nie obchodza i nawet wola nie myslec o tym, ze dla wiekszosci normalnych ludzi kobieta uprawiajaca przygodny seks to szmata

Gość wwrrr
do Mało_stanowczy, dowiedz sie lepiej, co to jest estetyka 🖐️

Bó, widzę że nie potrafisz pojąć jednej rzeczy... Pokaż mi taką, którapo godzinie zaciągnęła inteligentnego faceta do wyra. A jak juz taką znajdziesz to jestem przekonany, że jej IQ jest powyżej przeciętnej.

Gość nie za bardzo daje sobie rade
nie zastanawiam się bo tak nie robie :P

Gość do Mało_stanowczy__
madra kobieta nie idzie po godzinie do lozka

"madra kobieta nie idzie po godzinie do lozka" - sorry, no muszę.... sprecyzujmy - mądrość w konfrontacji z właściwym facetem idzie w kąt :classic_cool: Natomiast mądry facet nie da się zawlec do wyra po godzinie. Bo to nie jest normalne, żeby lasia tak od razu rozkładała nogi :P

Mało stanowczy ,potrafię pojąć.Lepiej,pojmuję doskonale.:)Ci ,gdyż nie Natomiast ja widzę,że Ty właśnie nie zrozumiałeś moich wypowiedzi.:-p

Gość luśka dla psełda rozwaliłaby
kopyta w pięć minut :D

Gość grrrrr
eee no co Ty przecież "mondry" facet to zalicza co się tylko da. Poza tym trzeba zdefiniować "mądrość" czy też "inteligencję". Ja jako przedstawicielka wybitnie ścisłego wydziału miałam okazję obserwować sytuację kiedy laska przejechała połowę studiów tylko dlatego że koleś robił za nią projekty dawał jej ściągać i generalnie przeciągnął ją przez parę przedmiotów. Jeżeli chodzi o kwestie naukowo-zawodowe koleś był naprawdę dobry -> czyli na pewno nie był głupi. Z drugiej strony nic z tego nie miał nawet tego nieszczęsnego seksu -> czyli był głupi bo się tylko natyrał jak nieszczęście. A i chciałam zauważyć że doktorzy nauk ścisłych baaaardzo często są niesamowicie nieprzystosowani życiowo. Potrafią liczyć niesamowite rzeczy ale koleś na targu po podstawówce potrafi takiego wykiwać.

Gość do grrrrr
nie wiem czy sa nieprzystosowani, bo wystarczy zobaczyc jakimi samochodami jezdza. a tamta dziewczyna mogla byc po prostu ladna, wiec pewnie kolesiowi wystarczylo, ze spotyka sie po godzinach z ladna kolezanka

"Seksista!" - Myślałem, że znasz jakieś mniej oczywiste określenia mojej nieskromnej osoby :D I jak mam rozumieć, że w 1/3 podglądaczka? ;)

Pomarańczo, rozumiem, że sama masz ochotę rozłożyć kopyta przed Psełdem? "czyli był głupi bo się tylko natyrał jak nieszczęście" - to mi przypomina takie powiedzenie z dzieciństwa "niepotrzebnie się nauczyłem"...

Gość pampers do wymiany
Ja zawsze weryfikuje przyszłych kandydatów do wyra. Jeżeli nie mają pojęcia kim był Kant i nie czytali Dostojewskiego, to nie ma szans na bzykanie ze mną. Przy tym musi mnie pociągać fizycznie i na wstępie pokazać bankowy monit z informacją o miesięcznych dochodach jakie wpływają na konto. :-o 🖐️

"A dla panow orgazmos extra, hiszpanska much , feronony, afrodyzjaki, przedluzacze i wiele, wiele innych" - a ile za mb przedłużacza? :P Te z biedronki się do niczego nie nadają :P

Gość do pampers do wymiany
prostytutka :P

Gość pampers do wymiany
Jaka szmata. Szmata to jest do podłogi, ja ewentualnie jestem kobietą, która lubi sex i nudzą ją stałe związki.

tyle że seks nie jest czynnością intelektualna i estetyczną, wiec jak facet/kobitka ma być tylko i wyłacznie na seks to mozna miec w nosie to czy jest intelektualnie odwrotny bądz czy to nie jest pusta blondynka. wręcz przeciwnie, do samego seksu typy proste i nieintelektualne nadają sie najlepiej.

Gość pampers do wymiany
do pampers do wymiany - jaka prostytutka, ewentualnie dziwka. Ale i jedno i drugie określenie dotyczy kobiety, która bierze dobra materialne za seks, a mnie tylko ciekawi stan majątkowy przyszłego kochanka ;)

Gość do pampers do wymiany
jesli patrzysz na pieniadze to jestes prostytutka

Gość pampers do wymiany
frufru - co Ty pogięło Cię. Prostak nie zaspokoi moich ambicji erotycznych, bo on myśli tylko o tym, żeby sobie ulżyć i spuścić się - właściwie nawet obojętne mu gdzie i z kim.