Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flora19903

Czy bede w ciazy???

Polecane posty

Gość Flora19903

Witam Okres Mialam 15 stycznia byl on dosc krotki bo do 18 a zawsze mam gora 5-6 dnia..Wczoraj 25 stycznia kochalam sie z mojim chlopakiem on doszedl w srodku chcialabym sie dowiedziec czy duze jest prawdopodobienstwo ze bede w ciazy??Bardzo chcemy miec dziecko..A ja nie wiem czy wczoraj byly dni plodne??I kiedy moge zrobic test ciazowy?..Dodam ze dzisiaj pobolewaaja mnie jajniki..Z gory dziekuje za odpowiedz

Gość Flora19903
Chyba Tak zrobie:)

Flora-zajście w ciazę, wbrew pozorom, wcale nie jest tak łatwe...ja z mężem od lata 2009 staramy sie o rodzenstwo dl anaszego synka...była ciaza biochemiczna, było poronienie w 12 tyg...od jakiegos czasu staramy sie centralnie w dni płodne i nic nie wychodzi...musisz wiedziec kidy masz owulacje, a żaden kalkulator tego nie policzy w 100%...organizm kobiety lubi płatac figle...sama jestem tego przykadem...moze zaopatrz sie w testy owulacyjne i jak wyjda 2 grube krechy to na dniach bedzie owulka a ty bedziesz wiedziala na przyszlość keidy ja masz...pozdrawiam i życze powodzenia w staranaich

Gość Flora19903
Dziekuje:))

Gość Flora19903
Tylko Ciekawa jestem czy jest wieksza szansa na to ze bede:))

szansa wynosi około 30% jeśli trafisz bezpośrednio na pęknięcie pęcherzyka. Myślę, że jesteś przed owulacją i masz małe szanse, ale to Ty powinnaś wiedzieć