Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma już nadzieji

pomocy!!!

Polecane posty

Gość nie ma już nadzieji

Po raz pierwszy w życiu pod wpływem impulsu, chwili kiedy dostałem w pysk oddałem, ona nie chce mnie znać jestem bardzo zakochany mielismy brać ślub nie należe do damskich bokserów !!!i nigdy w życiu sam z siebie bym nie uderzył kobiety teraz ona nie chce mnie znać zrobiła ze mnie bandyte, i najgorszego z najgorszych a godzine wczesniej kochała nad życie dlaczego nie moze mi wybaczyć ?? Czy któraś z was wybaczyła by ? Byliśmy ona i ja bardzo szczęsliwi czemu czasem duma wygrywa?

zrobiłes to raz, zrobisz i drugi tylko inaczej bedziesz sie tłumaczył:(

Nigdy bym nie wybaczyła, gdyby mnie facet uderzył a tłumaczenie, że pod wpływem emocji nie przekonywało by mnie :O

Gość patikka
Jakiś patologiczny związek, nie zazdroszczę ani jej, ani Tobie :O

Gość dont run from snipers
to było pierdolnięcie w afekcie, powinna wziąć to pod uwagę i zmniejszyć twoją karę :classic_cool:🖐️

Gość moim skromnym zdaniem.......
zauwazcie ze ona go pierwsza uderzyla a on jej oddal. nie tlumacze go ale ona tez nie miala prawa go udaerzyc. bo jakie ? ze kobieta/ i co z tego? do autora. odczekaj moment. porozmawiaj z nia spokojnie. rzeczowo. przeciez jak sie kochacie to chyba nadal milosc trwa? nie znika tak z godziny na godzine.

Gość taki był super związek
że dostałeś w twarz bez powodu? Niezły temperament ma kobitka. I "pierwszy raz" oddałeś.. No faktycznie, każdy chciałby być w takim super związku :):):) Patologia jak nic

Gość q w e r t y
nie znoszę twierdzenia, że baba może lać, bo jest słabsza, a jak facet strzeli po twarzy to jest afera, damski bokser, chuj i tyran. albo się lejemy niezależnie od płci, albo w ogóle 😴

Gość nie ma już nadzieji
z kontaktem trudno bo zerwała wszytskie możliwe sposoby kontaktu nie chce mnie znać rzeczy mi pocztą wysłała a byliśmy narzeczęnstwem rodzicom swoim powiedziała ze jestem bandytą jak tu walczyć jak sie nie da??

Gość nie ma już nadzieji
a dostałem jak twierdz zeby mnie uspokoić bo w szoku nie mogłem wyjść że nagle zaczeła krzyczeć ze to koniec narzeczeństwa !!!

Gość
ona cie uderzyla? wielokrotnie przedtem? oddalabym babsztylowi bez mrugniecia okiem, zerwala, wywalila ja z domu albo wyszla i nie wrocila... dobrze zrobiles niech tepa cipa nie mysli ze jej wszystko wolno

Gość
w ogole co ty gadasz? ona ma ci to wybaczyc? moze jeszcze przepros za to ze jako dorosly facet pozwoliles sie bic? chciala cie uspokoic? biciem? psychopatka a ty ofiara nie lepsza skoro jej na to pozwalasz

Gość nie ma już nadzieji
a i czekam już miesiac a ona bez odzewu jak tydzeń temu napisąłem do niej na gadu to odpisała ale napisała ze nie mamy o czym rozmwiać a ja zniszczyłem wszytsko chciałbym przeprosić wytłumaczyć sie wie że mi na niej zalezy wszytsko ustwaioone ślub suknia wszytsko i co nagle z godziny n agodzine koniec bo jej dosłownie płaskiego sprzedałem .

Gość nie ma już nadzieji
Drugi raz uderzyła pierwszy raz przełknąłem sline uspokoiłem wybaczyłem jej, chodx ona zawsze mówiła że jej siła do mojej sie nie równa ???? czy to ma sens to nie mój pierwszy zwiazek pierwszy w który sie zaangazowąłem budowanie rodziny ale takich sytuacji nie było.

Gość
no wiesz ja bym sie cieszyla ze uwolnilam sie od kobiety ktora mnie bije myslisz ze po slubie bedzie lepiej? WON debilce powiedz i znajdz sobie normalna kobiete...

Gość nie ma już nadzieji
też zaczyna to do mnie dochodzić ja mam 26 lat ona 23 i chcieliśmy zbudowac rodzinę ja jej wybaczyłem a ona nie może dlaczego ? zawzięta juz na nerwy to padam w ciagu 2 tygodni 9 kilo w dół mało jem jak jem to żygam i po co ? i za co ?

Gość nie ma już nadzieji
Nie jestem z siebie dumny że to zrobiłem wrecz załamany żadna a to żadna kobieta do czegoś takiego nie doprowadziła to był afekt ona sekunda po ja i sobie tego nie wybacze.