Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaniutka20

czy to możliwe

Polecane posty

Gość kochaniutka20

okres mi się spóźnia już 9 dzień mam bardzo dużo śluzu którego nigdy tyle nie miałam silne zawroty głowy bóle piersi kłuje mnie raz prawy raz lewy jajnik podbrzusze brak apetytu płaczliwość niechęć bóle pleców i czasem wymioty czasem zgaga dodam że pobolewa mnie ci**a czy to możliwe że mogę być w ciąży dodam że z chłopakiem kochaliśmy się w dni płodne i to dwa razy sex przerywany ale plemniki żyją24h i zawsze miałam bardzo regularne miesiączki nawet wcześniej. strasznie się boję bo nie jestem gotowa na dziecko a jeszcze mama powiedziała że jak będę w ciąży to najlepiej będzie jak dziecko zostawię w szpitalu bo ja mam zająć się robieniem kariery mój chłopak nie pracuje nie stać nas na dziecko a w dodatku od 11 roku ż jestem chora i biorę silne leki lekarka powiedziała że jężeli zajdę w ciążę może urodzić się martwe... proszę o szybką odpowiedź... będę bardzo wdzięczna

Niestety stosunek przerywany to żadna antykoncepcja.Musisz zrobić test. Mam nadzieję,że nie jesteś w ciąży i tego Ci życzę.Rozważcie z chłopakiem jakąś metodę antykoncepcji.

Aha.Plemniki w sprzyjających warunkach mogą przezyć w ciele kobiety nawet do 7 dni. Zrób test koniecznie.

to po kiego gwizdka macie sex przerywany i do tego w dni płodne?? bo nie moge ogarnąć :/ plemniki zyją dłużej niz 24 godziny. zrób test.