Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błazenek

Zmiana charakteru

Polecane posty

Cześć, mam pewien problem. Zacznijmy od początku. Jestem dość przeciętnym facetem, no i troche wstydliwym ale zato zawsze poprzez duża dawke śmiechu i żartów zdawało mi sie ze jestem ogólnie rzecz biorąc lubiany. jednak od jakiegś czasu zauwazyłem ze sie ludzie nieśmieja zemna, a raczej zemnie. Juz mi o kolesi nie chodzi bo z facetami sobie poradze. problem lezy z dziewczynami. Zawsze lubiłem utryzmuwać takie bliższe kontakty kobietami. (jestem uczniem liceum jakby co). Zadawało mi sie ze dzieki swojemu zabawnemu podejsciu do wielu spraw dziewczyny mnie lubia i wgóle, dobrze sie zemna czują. Jednak teraz juz w pełni jestem przekonany i mam na to dowody ze do mnie sie dziewczyny zwracają wtedy kiedy sie nudza i chca sie posmiać. Przyjaciółka doradziła mi zebym sie zmienił i przestał błaznować ( bo ze mnie to taki mały klasowy błazenek ;P). Ale co innego jest zmienić swoje zachowanie a co innego zmienić całe swoje życie. Moja osobowość polega na zabawnemu podejściu. Jednak bardziej zależy mi tez na tym alby mnie traktowano z większą powagą. Kiedy ja nie zagaduje do dziewczyn i z nimi nie "rozmawiam" to nawet ani jedna dziewczyna nie podejdzie i nie wypyta sie mnie co u ciebie słychać. Chciałbym abyście mi doradzili co ma robić, czy zresztą w ogóle coś sie DA zrobić. Bo naprawdę bardzo dobrze się czuje w towarzystwie dziewczyn, ale nie za cenę pośmiewiska. Poza tym Podoba mi się jedna dziewczyna. Ale z obecna reputacja klauna to raczej nie mam szans, wiec nawet nie próbuje ;/

Gość jogurcik panna cotta
Dojrzejesz w swoim czasie.