Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumam sobie tak wlasnie

czy dużo jest WOLNYCH fajnych facetów w przedziale 22-25 lat?

Polecane posty

jak sądzicie? czy już ci fajniejsi pozajmowani i usidleni?

Gość Kujdek
Zależy gdzie się szuka i jakie ma się szczęście ......

Gość marcin12344321
szukaj w tesco, tam zakupy robi cala smietanka towarzyska

Bardzo dużo. Mało który chłopak żeni się przed 25 rokiem życia.

Gość fzddzs
no jasne że najlepsi zajęci :D naiwna ...

Gość Kujdek
Sa tacy co się żenią ale to jest znikome przypadki ;)

Gość
mysle ze nie bo ci co sa na prawde fajni sa zajęci e tym wieku

Gość fzddzs
to że nie są ohajtani nie znaczy że nie są zajęci :P a własnie ci nie ohajtani sa bardziej zakochani :P marne szanse :P ale jakies odpady ze zrytym charakterem na pewno znajdziesz, zwłąszcza dziewczyny maja nasrane w bani niektóre :D duzo im nie trzeba moze byc nawet bez mozgu , nogi i duzego palucha u reki :D

Gość fzddzs
lili a odbił ci ktoś kiedys mózg ? uważaj zdziro bo jak trafisz na mnie to zmienie twoje życie w piekło. moi koledzy poradzili by sobie z toba w jakieś ciemnej bramie......... bu! :D

Gość Jeśli to przedział obustronnie
domknięty, to czterech :classic_cool:

Gość * LiIy
jestem żałosną samotną dziewczyna z szeroką pochwa na 30cm moj sposób na podryw to : podchodze do chłopaka i odbijam salcesonem i jednocześnie puszczam gazy po grochowce, jego dziewczyna w tym czasie ucieka zatykając usta cchusteczka a ja walę go w głowę maczugą i targam za wosy do domu i obkłądam kaszanka żeby troche naciąkł i polubił moj wodociagowy smród

wlaśnie... niestety jest tak, że ci fajni naprawde faceci są już pozajmowani. Sama widzę po swoich kolegach ze studiów... właśnie ci 'najlepsi' to są w związkach jeszcze od liceum.... a ci niesparowni to hmmm... szkoda gadać :o czyli co? już za późno?:P

Gość do dumam sobie tak wlasnie
pamietaj, ze przystojni faceci rzadko zenia sie z partnerkami z liceum, wiec taki szybko zdarzy sie rozstac z taka. przystojni faceci czesto sa wolni, bo czesto rzucaja dziewczyny i szukaja nowych

Gość * LiIy
jest jeszcze wiele wartościowych wolnych chłopców a jeszcze co mi sie ostatnio wydarzyło! podeszłam ostatnio do staruszki która czekałą na mks i zaczęłam wokół niej obtańcowywac mój taniec godowy- odbijanie. ale tym razem poczułąm ze za duzo juz sie nawpieprzałąm tego mięcha i pora to zwrócić, wsadziłam wiec 2 palce w gardło i puściłąm pięknęgo żyga do kosza. po chwili stwierdziłam ze szkoda mi tych rzygów i wysmarowałąm sie nimi śpiewając " puszek okruszek w ciemności mieszka" i skakając na jednej nodze chciałam wejśc do autobusy ale niestety mnei nie wpuscili :( z żalu wiec zrobiłam jeszcze kupe i agrzebalam sie w niej czekając na kolejny autobus

Gość oburzonaaaau
ale niektórzy z was to prymitywy. Nie rozumiem jak to możliwe być takim debilem. Aha, i wszelkim prowokacjom, które zapewne zaraz się pojawią, mówię nie :P darujcie sobie, bo to żałosne.