Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość * LiIi

lubiecie wąchać ?

Polecane posty

Gość * LiIi

dzisiaj głośno pierdnęłam w kolejce do kasy jak stałam z bułkami.... niestety razem ze smrodem jak z kanalizacji popłynęła mi po nodze brązowa kupa :O to był pierd z kleksem :O a dzieciaki z gimnazjum stali obok i robiły zdjecia telefonem :O powiedziały że wrzuca to na kafe :)

Gość jaa żalllll
hahah .... :D

Gość * LiIy
jakis starszy pan wziął troche do słoiczka i powiedział że będzie miał sos do ziemniaczków :O

Gość * LiIy
jestem żałosną samotną dziewczyna z szeroką pochwa na 30cm moj sposób na podryw to : podchodze do chłopaka i odbijam salcesonem i jednocześnie puszczam gazy po grochowce, jego dziewczyna w tym czasie ucieka zatykając usta cchusteczka a ja walę go w głowę maczugą i targam za wosy do domu i obkłądam kaszanka żeby troche naciąkł i polubił moj wodociagowy smród

Gość * LiIy
a jeszcze co mi sie ostatnio wydarzyło! podeszłam ostatnio do staruszki która czekałą na mks i zaczęłam wokół niej obtańcowywac mój taniec godowy- odbijanie. ale tym razem poczułąm ze za duzo juz sie nawpieprzałąm tego mięcha i pora to zwrócić, wsadziłam wiec 2 palce w gardło i puściłąm pięknęgo żyga do kosza. po chwili stwierdziłam ze szkoda mi tych rzygów i wysmarowałąm sie nimi śpiewając " puszek okruszek w ciemności mieszka" i skakając na jednej nodze chciałam wejśc do autobusy ale niestety mnei nie wpuscili :( z żalu wiec zrobiłam jeszcze kupe i agrzebalam sie w niej czekając na kolejny autobus

Gość * LiIy
no to rzeczywiście cos dla mnie. mam w miejscu tzytzkow tylko brodawki , ale tez zanikowe bo kiedys jak je dałąm possac azorowi to mi odgryzł i teraz mam takie szczatki 2 smętnie zwisające :(