Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soledatt

Mężczyźni z wami nie ma przyjaźni

Polecane posty

Gość soledatt

a szkoda . Dobrze nam się z wami rozmawia , ale wy wszystko psujecie , zakochujecie i kiedy zostajecie odrzuceni to sie obrażacie i znikacie , robicie niemoralne propozycje albo znikacie bez powodu doprowadzając kobiety do szału takim zachowaniem , jakby nie można było powiedzieć , że wam się znudziłyśmy czym tam coś w tym stylu

Gość niom nie ma
:)

Gość Marcin84wwa
bo my nie szukamy przyjaźni tylko miłości,od przyjaźni mamy kolegów z którymi na piwo idziemy. No chyba że dziewczyna mniej urodziwa to przyjaźń może być. I wcale sie nie obrazamy tylko nie chcemy patrzeć jak dziewczyna ktora nam sie podoba migdali sie z jakimś frajerem

Gość soledatt
a dlaczego urodziwych dziewczyn nie możecie traktować jak przyjaciółki trzeba zaraz się zakochiwać ? dlaczego tak ciężko powiedzieć , że juz nie macie ochoty utrzymywać znajomości , tylko trzymacie kobiety w niepewności a potem tu na kafie powstaje wiele tematów np : Kto czeka na sms od niego itp ,a co nie które kobity wolą prawdę

Gość Marcin84wwa
musiałbym być gejem zeby nie podrywać ładnej kolezanki,to silniejsze odemnie. Mam ochote utrzymywać znajomość ale widząc ze nie mam szans odsuwam sie mając nadzieje ze dziewczyna zatęskni i jednak cos nam wyjdzie.

Gość soledatt
no nie pisz ,że każda ładna dziewczyna pociąga Cię fizycznie ? , mi też podoba się wielu facetów ale nia na każdego mam ochotę , potrafię z przystojnym facetem porozmawiać nie robiąc maślanych oczu i umizgów

Gość Marcin84wwa
i tym wlasnie róznią sie mężczyźni od kobiet,Tak każda ładna dziewczyna pociąga mnie fizycznie.Ale ponieważ nie jestem zwierzątkiem tylko człowiekiem potrafie kontrolować swoje zapędy,tymbardziej gdybym był w związku.Porozmawiac moge z każdym niezaleznie od jego urody.

Gość soledatt
powiedzmy ,że dobrze rozumiesz się z żona przyjaciela , ona też czuje się dobrze w Twoim towarzystwie, podoba Ci się jako kobieta i co zrywasz kontakt z nią bo nie możesz patrzeć jak tuli sie do męża i co jej powiesz , że dlaczego ?

Gość Pinkin
Nie ma przyjaźni - jest sex

Gość Marcin84wwa
żony przyjaciela ani jego dziewczyny nie bede podrywał,przyjaźń jest ważniejsza a małżeństwo rzecz święta

Gość soledatt
BNB- czyli jak zachowywać , no przeciez nie paraduje przed nim w bieliźnie. Nic nie chcę z nimi robić tylko porozmawiać , pośmiać się ... offerma -wychodzisz z założenia że z wami nie ma o czym rozmawiać hmmm Marcin84wwa - a co jeżeli ta kobieta robi na Tobie na prawdę piorunujące wrażenie ? Jesteś w stanie odpuścic Sobie bo przyjaźń i małżeństwo rzecz święta ? Pinkin -no własnie dlaczego sex wam chodzi tylko po głowie a nie przyjaźń ?

Gość soledatt
oferrma piszesz ,że obszar zainteresowań kobiet i mężczyzn jest tak różny , może i masz rację , ale miałam kiedyś przyjaciela i przez rok rozmawiało nam sie świetnie i tematów nam nie brakowało i nie łączył nas sex

Gość soledatt
nie mam bo wyjechał za granicę i nie powiem ,że nie dzwoni , bo dzwoni ale to nie to samo co było jak był na miejscu. A Ty rozmawiasz z kobietą tylko dlatego ,że liczysz na cos więcej ? nie masz żadnej koleżanki , z którą rozmawiasz a od której niczego nie oczekujesz ? I jeszcze jedno ja i mój przyjaciel od paru lat jesteśmy w szczęśliwych związkach , więc dlaczego miałby liczyć na coś więcej ... i po co teraz by dzwonił

Gość soledatt
widzisz ja kolegów też mam paru , przyjaciólki żadnej a ten przyjaciel był naprwdę super ale nie o tym miał być tan topik . Pytałam dlaczego nie jesteście w stanie zaprzyjaźnić się z nami beziteresownie niby jedna opowiedź padla - mamy różne zainteresowania ale przecież są kobiety , które podzielaja pasje , hobby mężczyzn i co dlaczego te nie nadają sie na przyjaciółki albo dlaczego zostawiaci nas bez słowa wyjśnienia , w niepewności ?

Gość Marcin84wwa
jeśli nawet kobieta jest boginią pieknosci to nie bede jej odbijał przyjacielowi, bo kobiety sie zmieniają a przyjaciół ma sie na zawsze (tak przynajmniej staram sie idealizować)

Gość her komendante
albo wszystko albo nic

Gość fajansiarz
Nie rozumiem takiego zostawiania bez słowa wyjaśnienia. Ale to, że atrakcyjna dziewczyna pobudza faceta erotycznie, to naturalne. Właśnie to napięcie seksualne jest przeszkodą w przyjaźni.

Nie zajmuję sobie czasu kobietą, z którą nie chcę uprawiać seksu. Trzeba coś mieć za wysłuchiwanie tych wszystkich pierdół :).

Gość soledatt
a co jeżeli poznajecie kobietkę , super laska , inteligentna wszystko idzie po waszej myśli , ale do czasu , kiedy orientujecie się ,że nie interesuje ją facet jako facet ( nie mówie tu o lesbijkach ,kobieta może mieć inne powody ) co wtedy uciekacie jak szczury bez słowa wyjaśnienia , bez smsa ,chyba tak bo pełno tu topików o kobietach porzuconych w taki sposób, które nie wiedzą dlaczego tak sie stało

Gość soledatt
Kaliban - no wiesz nie wszystkie kobiet zamęczają faceta swoimi dietami , kosmetykami itd itp , chyba są kobiety z którymi możesz porozmawiać o swoich pasjach

Gość Marcin84wwa
no i co potem ona mialaby poznac jakiegos kolesia i byc z nim a ja bylbym tylko kolegą? czułbym sie gorszy od niego,honor nie pozwala.Juz tak miałem i dobry rok tylko zylem czarnymi myślami co on teraz z nią robi

Gość soledatt
ja nie mówię ,że kobieta odchodzi do innego ,a tak ciężko pomyslec czasami , że kobieta może nie potrzebowac mężczyzny w taki sposób w jaki on oczekuje , są kobiety , które uwielbiają facetów ale , no jest jedno ale

Gość ou.
zgadzam sie z autorką.ja tez mam juz tego dosc ;|

Gość Wrom
Facet czasami potrzebuje kobiety gdy chce się wygadać. Jednak to lepiej przez net z kimś rozmawiać bo z bliska to nigdy nic nie wiadomo, zwłaszcza gdy ona jest ładna. Ileż można rozmawiać, tydzień, góra 3, potem albo zaspokoliliśmy naszą potrzebę wygadania się i nie utrzymujemy kontaktu albo staramy się ją poderwać (natura) - o ile jest ładna. Niektórzy kończą dłuższe "przyjaźnie" w akcie samoobrony bo to ich rani gdy oni dążą do związku (seksu) a ona nigdy o tym nawet nie pomyślała.

Gość soledatt
Wrom - dziekuję Twoja odpowiedź jest dla mnie jasna , zrozumiała rzeczowa i szczera, teraz mogę wybrać jedną z trzech dlaczego mnie to spotkało i juz nawet wybrałm

Gość Wrom
-------->soledatt You welcome.

Gość soledatt
Wrom dzięki temu co napisałeś łatwiej mi zrozumiec dlaczego moja znajomość internetowa sie zakończyła , chociaż jest mi żal i to cholernie , trudno , ale juz nie będę sie zadręczać bo chyba znam odpowiedź .... jest jedną z tych które wymieniłeś :(