Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany i to jak

ona nie chce ze mna gadac

Polecane posty

Gość załamany i to jak

podczas studniówki partner mojej koleżanki z klasy upił się i zarzygał cala łazienkę ... koleżanka się poryczała i poszła do domu...wybiegłem za nia żeby ja zatrzymać bo po co ma sobie psuć imprezę przez jakiegoś kretyna. i zatrzymałem ja przytuliłem i pocałowałem (nie wiem szumiało mi w głowie, nie chciałem tego, to bylo zwykle muśniecie i nic więcej) i zobaczyła to moja dziewczyna. nawet nie chciała mnie słuchać ... powiedziała ze jestem kretynem bo zostawiłem ja sama na środku sali i pobiegłem za kim innym i jeszcze sie z nią ściskałem... ale to nie tak kocham moja dziewczynę najbardziej na świecie i nie chce jej stracić ... ale ona nie odbiera telefonów,zablokowała mnie na gg ...w szkole jej nie ma ... nie da sie pogadać... co mam robić? ja nie umiem bez niej żyć!!! :( ja wiem jak to wyglądało ... ale ja nie chciałem :(

Gość załamany i to jak
:(

Gość załamany i to jak
zwyzywajcie mnie jak chcecie ... ale co mam robić? nie mogę juz wytrzymać powiedziała mi ze zepsułem jej studniówkę ... (bo to nasza wspólna, jestesmy z tej samej klasy ) :(

Gość załamany i to jak
mam jakaś szanse żeby ja odzyskać??

idź do niej do domu albo napisz list, tak! taki 'papierowy' :P z ciekawości pewno przeczyta ;-)

Gość załamany i to jak
dzwoniłem do niej to powiedziała żebym dał jej czas bo musi to wszystko ogarnąć ... ja nie chce jej stracić ... :(

Gość najpierw rozrabiacie a potem
zdziwienie i ratunkuuuuu:O🖐️ szkoda gadac

Gość załamany i to jak
wy dziewczyny ... wybaczyłybyście?

Nie. Lecisz za inną dziewczyną- po co? Wiesz jak to wygląda? Jakby Ci na niej zależało. Po co za nią pobiegłeś? Już to wywołałoby mega wkurzenie u mnie. Serio. A Ty dodatkowo ją przytulałeś i pocałowałeś.

Gość załamany i to jak
ja wiem jak to wyglada. ale to nie to co wy myslicie. nie chcialem zeby psula sobie wieczor. a ze pocalowalem to niechcacy... chcialem ja zatrzymac bo uciekala . ale ja tylko lubie nic wiecej ... :(

Zachowałeś się jak skończony pajac. Nie wiem co strzeliło Ci do głowy. Ile jesteście razem?? Jeśli mój chłopak zrobiłby tak, myślę, że dałabym mu szansę. Bo miłość jest w stanie wiele wybaczyć..

Gość załamany i to jak
dlugo to nie ok pol roku ... ale zakochany w niej jestem od dawna ... i jak w koncu dala mi szanse to musialem schrzanic :(

Gość ŚłodkaMisia
współczuje Twojej dziewczynie... bardzo ją zraniłeś, wiesz jak ona sie czuła jak to widziała???Postaw sie na jej miejscu co byś pomyślał jakbyś zobaczył swoją dziewczyne która tuli sie do swojego kolegi??i jeszcze go całuje!!!!!kurcze juz sam fakt ze wybiegłeś za tą koleżanką to musiał być potwarz dla Twojej dziewczyny

Gość załamany i to jak
nie wiem :( tylko ja chyba umiem byc takim kretynem :( bynajmniej nie chcialem tego pocalunku ...stalo sie i juz

Gość załamany i to jak
ale ja nie chce innej ! ja sie nie poddam i zrobie wszystko :( kocham ja nad zycie ... czego jestem takim kretynem ???

Gość ŚłodkaMisia
przede wszytskim pokaż swojej dziew czynie, że Ci na niej zależy!! Ona jest teraz bardzo zdenerwowana musisz poczekać aż jej emocje troche opadną. Wyślij jej jutro bukiet róż do domu z przeprosinami to na pewno ją podniesie na duchu. Jak nie bedzie odbierała telefonu mimo że wysłałeś jej kwiaty to jedź do niej do domu i postaraj się z nia spokojnie porozmawiać nie krzycz, tylko mów spokojnie

Gość załamany i to jak
tak zrobie. dzięki za rade

Gość ŚłodkaMisia
Acha i jescze coś, to że Twoja dziewczyna sie do Ciebie nie odzywa świadczy o tym że jej zależy na Tobie, więc jest szansa żźe Ci wybaczy. Gdyby jej nie zależało to by olała fakt że poleciałeś za inną dziewczyną..Musisz jej pokazać że ją kochasz, po tym zdarzeniu ona może mieć do tego wątpliwości..

Gość ŚłodkaMisia
jeszcze jedno: jeszcze jedno jeśli ją kochasz to nie odpuszczej tylko o nią walcz! Ona ma teraz pełne prawo do tego żeby Cie ignorować, mimo wszystko postaraj sie jej pokazać jak bardzo Ci zależy i jaki jesteś głupi(chociaż nie mówie że jesteś głupi) że to zrobiłeś itd....Powodzenia!!

Gość załamany i to jak
nie odpuszcze ... bardzo ja kocham i nie moge jej stracic

Gość fdsgre
nie wybaczyłabym nigdy, partner jest od opiekowania sie mna i ja mam byc na pierwszym miejscu a nie jakaś matka teresa :O o nia jakos nie zadbałes i nie bylo ci szkoda ja stała sama na sali :O nie wybaczyłabym ci a juz muśnięcie czy pierdniecie w twarz wszystko jedno

Gość ŚłodkaMisia
nO TO WALCZ O NIĄ!! udowodnij jej że bardzo ją kochasz, niech to bedzie dla Ciebie nauczka ale ze szcześliwym finałem. jak oboje sie kochacie to wrócicie do siebie. Trzymam kciuki.