Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenonna31

czy wykonany test podczas skąpej miesiączki będzie wiarygodny?

Polecane posty

Gość zenonna31

?

Gość jghsdhgvchbsgwqufher 4=i6tws
jeśli masz miesiączkę to mało prawdopodobne, że jesteś w ciąży. choć i tak się zdarza.. :) lepiej poczekaj aż okres się skończy i wtedy zrób test.

Gość zenonna31
własnie wiem ze jest taka skąpa@ całkiemmozliwa nawet do 3 misiąca.. mialam nadzwyczajne objawy jak na mnie.. ale wystapla skromna@.. myslisz? ze podczas @ nie bedzie wynik realny?

Gość hfghgsdgdhfrsdhsredyher
a czy krwawienie wystąpiło w dniu spodziewanej miesiączki ? jeśli tak to wątpię, że jesteś w ciąży. ja poczekałabym te kilka dni aż krwawienie się skończy jeżeli naprawdę masz wątpliwości.

Gość zenonna31
mam.. mam podstawy żeby je mieć.. wlasnie chodzi o to że sie ona spuźniła 6 dni.. a tak mi sie nie zdarzyło jeszcze..

Gość hfdyhrtujyrjtyujtyhdh
spóźnienie się @ nic nie znaczy, zdarza się to czasem tak poprostu przez stres, nerwy, zmianę klimatu itd. poczekaj aż się skończy krwawienie, chociaż mnie się wydaję że w ciąży nie jesteś skoro dostałaś okres :)

Gość zenonna31
nie bylo nic z tych rzeczy u mnie ani stresu ani nic.. no moze tez tak byc ze mi sie wydaje.. :(

Gość zenonna31
a czy miała ktoras @ a była w ciąży?

Gość KUKaracza
jesli to jest plamienie a nie normalne krwawienie to mozliwe ze jestes w ciazy. ale NIE MA OKRESU PODCZAS CIAZY!!!!! ZAPAMIETAJCIE TO tłumoki!!!!! do szkoły !!!

Gość zenonna31
kukaracza... jest mozliwa @ na początku ciązy nawet do 3 miesiaca! to niech zwykla @ tylko krwawiania nwet trwajace 2 dni mylące z @.. poczytaj wypowiedzi specjalistow to sie przekanasz.. nawet zdarza sie tak ze kobieta przez skąoszy @ nie wie ze jest w ciązy.. ja osobiscie w to wierze..