Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergfd

Jaka karte zalozyc aby moc plazic za loty w ryanair

Polecane posty

Gość ergfd

Witam czesto latam ta linia i zawsze musialam prosic o placenie za lot moja siostre karta angielska. Planuje jutro zalozyc konto i wyrobic sobie karte. Jakie karty na pewno akceptuje ta linia i z jakiego banku. Mimo ze na str pisze iz mozna Visa , bo wielu probach ta karta z PKO nie udalo mi sie, Prosze mi cos napisac na ten temat bo w ogole nie mam pojecia. I ile czasu trzeba czekac az wyrobia mi karte?

Gość Ja.... 27
ja jak chciałam bilet tej linii kupic to musiałam iśc do biura podróży żeby mi kupili bo nie mam własnie tej karty . Oni biora 50zł za takie coś :P

Gość krolowa Narnii
najlepiej mastercard bo placac innymi trzeba zaplacic prowizje:o

Gość jakis gosc
Jakie tam CVV?Co wy pieprzycie?Jak nie wiesz-to po co gadasz i wprowadzasz zamieszanie? Ryan Air akceptuje tylko Master i Visa Card.Zadnych laserow.

Gość hghvxddyxcg jnbjk
za mastercard jest prowizja 40 zł bez prowizji jest tylko visa electron

Gość krolowa Narnii
a wlasnie, ze nie. Wejdz na strone ryana i zobacz. Master jest zwolniony z oplat

Gość hghvxddyxcg jnbjk
cvv to taki numer z tylu karty .... bosh ... potwierdza sie nim platnosc

Gość hghvxddyxcg jnbjk
ech latam ryanairem przynajmniej raz w miesiacu i place mastercardem to wiem ..... sciagaja 40 zl :/ niestety ...

Gość jakis gosc
To taki numer a raczej ostatnie trzy cyfry z siedmiocyfrowego numeru z tylu twojej master albo visa karty.I nie potwierdza sie nim platnosci-tylko sluzy do stwierdzenia autentycznosci twojej karty kredytowej.

Gość jakis gosc
Dp rzeczy-autorko juz wiesz-Master Card i Visa Card.Koniec.Kropka.

Gość hghvxddyxcg jnbjk
jakis gosc-fajnie ze sam sobie odpowiedziales na pytanie ... MasterCard Prepaid Debit Card - W ramach oferty specjalnej dla posiadaczy tych kart firma Ryanair w ograniczonym okresie nie będzie pobierać opłaty z tytułu płatności przy użyciu karty debetowej. w praktyce wyglada to tak ze ograniczony okres i specjalna oferta jakos mnie jeszcze nie objeły :P - no chyba ze oferta jest od dzisiaj bo bilety kupowalam jakies 3 dni temu i zzarlo mi dodatkowe 4 dychy

Gość krolowa Narnii
a widzisz moja kol zawsze placi masterem i nigdy nie zaplacila prowizji

Gość jakis gosc
Tak sie sklada ze wiem co mowie i nie musze sam sobie odpowiadac na pytania.To wszystko sa moje doswiadczenia.Nie pisze bzdetow jak niektorzy chcacy uchodzic za nie wiadomo kogo.ja latam czesto Ryan Air.Temat uwazam za skonczony.Wyczerpalismy go juz chyba.Autorka pytania sie dowiedziala czego chciala sie dowiedziec.Kwita/.

Gość krolowa Narnii
jakis gosc sorry ale nie zabronisz mi wypowiadania sie. Skonczyles to spadaj a nie sie wymądrzasz

Gość jakis gosc
Zawsze Ryan bierze prowizje.Jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby bylo inaczej.W ogole to z tymi liniami lotniczymi to jest jedna wiekla sciema.Nie podaja ceny w calosci tylko po kawalku-co wprowadza w blad i jest nieuczciwe.Cena lotu niby przykladowo wynosi E 60 ale na koncu wychodzi ci E 160.Podobnie swiruja z bagazami.Te 15 kilo to jest smiech.Za nadbagaz placisz po E15/kg!!!

Gość jakis gosc
sorry krolowa narnii-ale ty mi nie bedziesz dyktowala co ja mam robic.Nie podoba sie-to sama spadaj i nie marudz.

Gość krolowa Narnii
hhaha co za burak. typowy polaczek:o

jakis gosc ---> w podanym linku jest napisane jakie karty akceptuje Ryanair, i karty te muszą mieć kod CVV. I bądź łaskaw się odpieprzyć...

Gość jakis gosc
To nie ja jestem burak-ale ty.Poza tym-sama siebie obrazasz-DURNA BABO.Nawet o tym nie wiedzac.Jakie to smutne."polaczek".Ja jestem dumny z tegKIEM.W odroznieniu od ciebie.Buraczana wiesniaro..

Gość krolowa Narnii
pisz do mnie jeszcze wiesniaku. pierdolony polaczku

Gość hghvxddyxcg jnbjk
z nudów wypelnilam rezerwacje jeszcze raz i sprawa ma sie tak : Płacic mozna: Visa,visa electron, visa connect, visa debit/delta, visa ryanair, bony 3v visa typu prepaid,ryanair mastercard, master card, mastercard prepaid sciagaja opłaty za wszystkie te karty oprócz mastercard prepaid - ja mam zwykłego mastercarda :/ jesli zakladasz nowe konto warto spytac - chociaz pewnie wiaze sie to z duza oplata za prowadzenie... ot zycie cos za cos :o

Gość jakis gosc
Ja nie zaprzeczam ze musi byc CVV-wyzej wyjasnilem co to jest.Nie zgodzilem sie z twierdzeniem ze musi miec CVV bo nie powiedziales sedna, meritum-czyli nazwy kart akceptowalnych przez Ryan Air.Male nieporozumienie.

Gość jakis gosc
Czyli tak jak Tobie napisalem/ismy-niektorzy.