Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergfd

Jaka karte zalozyc aby moc plazic za loty w ryanair

Polecane posty

Gość hghvxddyxcg jnbjk
jakis gosc - wiesz ... czasami mi wstyd ze "polactwo" zaczyna byc obelga przez ludzi takich jak ty ... sam napadłeś na 70b - a teraz sie wypierasz i burzysz ze ktos ci zwraca uwage :o pozdrawiam reszte i dobranoc :)

Gość krolowa Narnii
jakie napisalismy?? Ty pisales ze zawsze sie placi za Master i co?? teraz od razu napisalismy:ozal

Gość jakis gosc
Jakie to jest zalosne.Naprawde smutne ze ktos kto sie uwaza za Polaka-bo prawdopodobnie nim jest-potrafi sam sobie srac na ten idiotyczny,kretynski leb.To naprawde trzeba miec nasrane w tym lbie.Idz i zaglosuj znow na PO albo innych komuchow.Zrobi ci sie od tego dobrze>Jeszcze lepiej---nasrane.

Gość hghvxddyxcg jnbjk
no jak sie okazuje nie kazdym masterem jest bez prowizji ... a ten koles to jak chorągiewka :P już piatą wersję pisze :D

Gość krolowa Narnii
jakzesz mi milo, ze podzielasz moje zdanie na twoj temat:) kretynski, zasrany leb no lepiej bym tego nie ujela. Fajnie, ze choc potrafisz sie przyznac do wlasnej ulomnosci:) zegnam

Gość jakis gosc
krolowa-idz sie przespij bo chyba sie zle czujesz.Przewin do gory wszystkie wypowiedzi i sie ocknij.ja napisalem jako pierwszy czym mozna placic.Zreszta szkoda slow na dyskusje z toba.

Gość hghvxddyxcg jnbjk
słuchaj ... nie chce mi sie denerwowac na dobranoc ale jestes jedyna osoba tutaj ktora rzuca obelgami .... a tak niestety polków postrzegaja w europie - wulgarni pieniacze :o ja cię nie obrażam , nie robie personalnych wycieczek i nie każe głosować na nikogo ... więc sobie oszczedz :o

Gość krolowa Narnii
moze i napisales pierwszy ale to ja napisalam, ze master nie pobiera oplat, a ze tylko prepaid coz. Zegnam ozieble tepego polaczka

Gość jakis gosc
--"hghvxddyxcg jnbjk"--szkoda slow.Poczytaj o patriotyzmie,dumie narodowej i tym podobnych rzeczach.Mniej natomiast zydowskiej gazety dla Polakow.To ci moze tylko pomoc.

Gość hghvxddyxcg jnbjk
hehe wychodzi na to ze koniec koncow ja udzieliłam pełnej i mam nadzieje satysfakcjonujacej autorke odpowiedzi :P ale wszyscy powinnismy byc dumni ze wykazalismy chec tej jakze bezinteresownej pomocy :p

Gość jakis gosc
tepa to ty jestes balwaniaro.ja napisalem ze mozna placic Visa i Master.Nie chodzilo o zadne pobieraie prowizji czy nie pobieranie.Tepa idiotko.

Gość hghvxddyxcg jnbjk
dumna to mogła być moja babcia ... teraz jak patrze na dzisiejsze pokolenie to nie mam z czego byc dumna ... jesteśmy 50 lat za murzynami ( i nie jest to rasistowska obelga ) , rząd to banda półgłowków , a państwo nie zapewnia mi nic poza obywatelstwem z którego niby powinnam być dumna ... nie mam tozsamosci narodowej , nie jestem patriotką za rok koncze studia i wyjezdzam do skandynawii mam w nosie czy ktos jest katolikiem , zydem , buddysta czy wierzy w dobre i złe mzimu ludzi oceniam nie po tym skad sa ale po tym jacy są tobie brak elemenarnych zasad dobrego wychowania i dlatego koncze dyskusje bo jest bezproduktywna amen :P

Gość jakis gosc
""""hghvxddyxcg jnbjk słuchaj ... nie chce mi sie denerwowac na dobranoc ale jestes jedyna osoba tutaj ktora rzuca obelgami .... a tak niestety polków postrzegaja w europie - wulgarni pieniacze ja cię nie obrażam , nie robie personalnych wycieczek i nie każe głosować na nikogo ... więc sobie oszczedz """ -------- "krolowa Narnii jakis gosc sorry ale nie zabronisz mi wypowiadania sie. Skonczyles to spadaj a nie sie wymądrzasz"" --------- "krolowa Narnii hhaha co za burak. typowy polaczek" ---------- ""krolowa Narnii pisz do mnie jeszcze wiesniaku. pie**olony polaczku" ---------- ""hghvxddyxcg jnbjk jakis gosc - wiesz ... czasami mi wstyd ze "polactwo" zaczyna byc obelga przez ludzi takich jak ty ... sam napadłeś na 70b - a teraz sie wypierasz i burzysz ze ktos ci zwraca uwage pozdrawiam reszte i dobranoc "" -a oto pierwsza wypowiedz nt.krolowej latarni,ktora twieerzdi ze niby powiedziala pierwsza :------------------- ""krolowa Narnii najlepiej mastercard bo placac innymi trzeba zaplacic prowizje" ---albo ja jestem slepy i nie widze tu karty Visa? A zaraz za jej postem moj-" -->>>>>>>>jakis gosc Jakie tam CVV?Co wy pieprzycie?Jak nie wiesz-to po co gadasz i wprowadzasz zamieszanie? Ryan Air akceptuje tylko Master i Visa Card.Zadnych laserow.>>>> tak to wyglada wedlug coniektorych-"prawda"-tyle ze-prawda inaczej...

Gość jakis gosc
Ty--"hghvxddyxcg jnbjk" Przeczytaj to powyzej.Ty-kulturalna istoto i skonfrontuj z twoimi bzdetami i klamstwami ktore wypisujesz na moj temat.To co piszesz swiadczy dobitnie o twojej bardzo mizernej znajomosci polskiej historii i jeszcze wielu,wielu innych rzeczy.Chron nas Panie Boze przed taka ignorancja.To jest owoc czytania zydowskiej gazety dla Polakow,sluchania tzw.wiadomosci z TVN i kilku podobnych rzeczy..

Gość jakis gosc
Tutaj jeszcze jedno"nieobrazliwe okreslenie- """"[zgłoś do usunięcia] wielbiciel 70B Nie powiedziałem... bo wkleiłem link do strony Ryanaira, tumanie """ Zaloz sobie bardziej obiektywne okulary na nos-wieloliterowa klamczyni.

Gość hghvxddyxcg jnbjk
nie no umre ze smiechu.... zwracam honor twoje wypowiedzi były pisane z niewyobrazalną wręcz empatią, i wyważonym słownictwem ... "Co wy pieprzycie"- pierwsze obrazliwe słowa na tym topiku które mogły nieco rozjuszyc reszte. a potem byłes jeszcze bardziej niemiły ... i taka jest prawda - dopiero po twoich mocnych słowach i osobistych wycieczkach ludzie zaczeli "odbijac piłeczke" wiec sie nie pogrązaj :o

Gość hghvxddyxcg jnbjk
kultury w przeciwienstwie do ciebie mi nie brakuje ( nie uzylam w stosunku do ciebie ani jednej obelgi choc mysle ze tylko taki jezyk bys zrozumial) historię znam - mysle ze lepiej niz ty :D a Boga w to nie mieszaj bo jeśli istnieje to wstydzi sie ze istnieja ludzie twojego pokroju :o

Gość jakis gosc
Zaloz sobie okulary.Jeszcze raz ci to mowie.Ja zaczalem nieco ostrzej po tym jak krolowa latarni kazala mi spadac.wiec nie klam.Masz czarno na bialym.Rowniez i to ze krolowa latarni ewidentnie klamie ze niby pierwsza napisala prawde a ja niby pisze piata wersje.To chyba wedlug ciebie bylo.Pisanie o polactwie lub o polaczkach jest natomiast naprawde bardzo smutne,poniewaz my-Polacy jak rzadko ktory inny narod mamy prawo chodzic z podniesiona glowa.Trzeba tylko sie zjednoczyc wokol wlasnie patriotycznych spraw,ktore wy wysmiewacie.Polska sie jeszcze podniesie.Jestem tego pewien.

Gość jakis gosc
Obrazac kogos mozna nie uzywajac epitetow.Mnie rozsierdzilo to=obrazliwe nie tylko dla mnie-"polaczek".to jest nie do opisanie dla kogos kto zna choc minimum dokonan wlasnych wspolbraci.na kazdym polu.Trzeba byc naprawde ignorantem zeby cos takiego mowic.Zreszta tragiczne jest ze wy to mowicie na same siebie takze.To sa-wy jestescie skrajnymi przypadki-ami propagandy antypolskiej michnika i tych srodowisk.

Gość jakis gosc
Ja wyjezdzam czesto za granice i wiesz czego sie wstydze?Chamstwa niektorych Polakow tez.Ale jeszcze bardziej boli mnie to jak ktos,jakis Polak pluje na wlasna ojczyzne.Jak opowiadaja ze mamy takich czy innych politykow.Wysmiewaja sie z wlasnej ojczyzny.Jeszcze bardziej niszczac szacunek obcych do nas.Bo skoro my sami nie szanujemy sami siebie i swojej ojczyzny to jakim cudem inni mieliby nas szanowac?Zaden Niemiec ani nawet ruski nie powie zlego slowa na swoj kraj.Mimo ze w przypadku ruskich ich rzeczywistosc to jest tragedia.Miedzy soba-prosze bardzo.Ale nigdy do obcych.

Gość bo z tymi lotami to bez sensu
Kredytówka kredytówka i tylko kredytówka inaczej za przelot nie zapłacisz... no mozesz tez rezerwowac w biurze podróży jesli chcesz zapłacić paniom za wcisniecie enter enter w komputerze okolo 70 zl ! pozdrawia i wysokich lotow

Gość hghvxddyxcg jnbjk
sam sobie zaloz okulary i poczytaj na spokojnie - co wy pieprzycie powiedziales sporo przed tym jak kazała ci spadać ... a mnie słowa "polaczek" nie obrażają bo ja jestem polką , ale przede wszystkim jestem człowiekiem i obowiązuja pewne zasady ktore dotycza wszystkich nacji ... obrażanie innych ludzi w kwestiach religijnych czy tez podwazanie slusznosci ich pogladow politycznych kulturalne nie jest gdyz jest to sprawa indywidualna pisząc polaczek - ma się na mysli wszelkie niestety negatywne stereotypowe cechy jakie polacy maja ja staram sie ich wystrzegac ty niestety jesteś ich uosobieniem .. obrażasz, wyśmiewasz,masz sie za lepszego tylko z racji obywatelstwa - to jest polactwo nie mam nic przeciwko patriotyzmowi ba szanuje ludzi ktorzy potrafia byc dumni z tego ze sa polakami - ale nie przeszkadza to temu aby mieli szacunek do innych narodowosci , religii czy pogladow

Gość hghvxddyxcg jnbjk
a to ze inne narody sa z siebie takie dumne i nie narzekaja na swoje rzady to jakas bzdura :D u nas poki co nikt nie pobił kaczynskiego matalowym posazkiem pałacu kultury :P

Gość sylwiassss
ja mialam jak dotad bezplatna platnosc, mam karte z multibanku taka z czipem i tym specjalnym kodem z tylu do wlasnie platnosci elektronicznej, uzywalam jej ponad 1 rok, ta zwykla vise electron, speclanie ja zalozylam azeby nie placic tego haraczu, do czasu,,,, ostatnia transakcja i wszystkie electrony tez juz musza placic, kupowalam teraz w lutym bilet, nie wiem czy to na zawsze?? Teraz juz tylko jedna karta jest do takiej platnosci bez haraczu - ktos wie jak to zdobyc?

Gość bosa ale w ostrogach
każdy temat dobry ażeby opluwać się żółcią...