Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałaKalia

Prześladujący duch? -możliwe czy raczej szukać problemu typu guz mózgu?

Polecane posty

Gość Morze Ciche
Light In Silence - bardzo ciekawie piszesz, czy pogadalbys ze mna na GG?? Chcialabym Ci zadac pare pytan.

Gość Morze Ciche
Oczywiscie tematyka zwiazana z parapsychologia.

Gość niedaju...
Ja tak nigdy nie miałam. Nie miałam nigdy ani omamów, ani przesłyszeń. Nic. Miałam tomografię i badanie psychologiczne i jest ok. Za to 2 razy złapała mnie migrena. Kiedyś myślałam, że jestem nawiedzona bo czasem mi się śni co się zdarzy(ale to chyba metodą dedukcji mój mózg wnioskuje co może być)lub co jest aktualnie na rzeczy. Za to w anioły bardzo wierzę, w duchy już nie. Może oglądałaś jakiś horror lub zastanawiałaś się nad tymi problemami i wszędzie teraz tego szukasz? Co do egzorcyzmów to się trochę na tym znam i musiałabyś mieć nadnaturalną wiedzę a tak to obstawiam przewrażliwienie albo faktycznie problem z lekomanią, alkoholem lub problemy z psychiką.

Gość Madziulka a
Bardzo ciekawe rzeczy. Wczoraj na Zone Reality rano leciał fajny program o tym, jak zmarli próbują nawiązać kontakt z żywymi.

Gość wadi
BiałaKalia zarty sobie robisz ?

Gość nie rób z siebie wariatki :)
dzis na pomaranczowo ) -coś jest na rzeczy,przecież są roznego rodzaju duchy i inne takie,nie zawsze oznacza to chorobe. Ja też słyszę różne takie rzeczy... robiłam badania wszystko jest ok .

Gość dlskd0e293
Nie nie wierze w duchy... ale wierze w schizofrenie...

Gość szpitale psychiatryczne pełne
są takich do których Jezus wpada na kawe a Maryja zawsze dziewica wysyła smsy

Gość Mister®
Witajcie :) Większość powie że jestem nie normalny albo chory.. Każdy wyjaśnia Coś, tak jak zrozumie. Przeczytałem całe forum i każdy może mieć racje. Np. Ktoś bierze zbyt dużo do siebie, drugi mniej i temu pierwszemu wyobraźnia mocniej zadziała niż temu drugiemu.. Kiedy człowiek umiera jego dusza krąży, jest śmierć świadoma (dusza żyje i szuka w kogo się wrodzi) i taka po której nie ma nic. Białe postacie przy łóżku to nasi bliscy którzy nas odwiedzają bądź chcą nas zabrać a dusza trafi do innego człowieka.. Wtedy odpowiadamy jednością "chce odejść z tobą albo jeszcze zostanę, jest dużo do zrobienia" film-"Życie po życiu" źródło YT.

Gość Mister®
dusza ludzka krąży nawet wtedy gdy, my śpimy, odpoczywamy lub jesteśmy w stanie bezczynności... dzisiaj zrozumiałem sens tego wszystkiego co się dzieje w około mnie - dziwne jazdy, zmory, bezdech, paraliże senne, prześladowania-śledzenie-obserwowanie, omamy, słyszane głosy, światełka-lampki, schizofrenię, kroki-chodzenie ciszej-głośniej-bliżej-dalej,

Gość Mister®
Czarne postacie, często to mam i przypominają mi osoby z którymi często się kłucę czy kogoś nie trawię i myśle że ta osoba mnie sprawdza co robię, że zagląda w okna. A to jest demon który przypomina nam tą osobe o której źle myślimy, nie nawidzimy.. i myślimy o niej a on nas nawiedza z zewnątrz. Prosząc o pomoc Ducha Bliskiej Zmarłej Osoby, pomódlcie sie za Duszyczkę:) Opowiem:

Gość Mister®
Bezdech,zmora,strzyga- oglądałem kiedyś egz. Emily Rose i tak byłem tego Ciekawy że dzisiaj przyznam ale mnie opęteło. Jakiś czas później obudziłem sie w nocy nie wiem która była (na znak, noga przy nodze prosto, ręka w zdłuż ciała, nie oddychałem pare minut, otworzyłem oczy i ruszałem gałkami-moment przebudzenia zejścia demona takie zachłystnięcie powietrzem i strach!)

Gość Mister®
Prześladowanie-śledzenie-obserwowanie- to jest nasze głupie złudzenie a zarazem prawda. Po godzinie 24 rozkrecają się dusze zmarłych których osoby zginęły podczas Wojen i Walk. Te dusze nie zaznały ni zwycięstwa ni porażki i straszą, czy nawiedzają. A co do reszty, to słyszę pod otwartym oknem rozmowę rodziców czy kolegów od których wracam, śmiechy hihy, pókanie- więc tak to też są nasze lęki. Ale nie każdy otrzyma dar czytania w myślach- osoby których mózg sie skupia na nas pod lub bez kontroli wysyła nam myśli które możemy usłyszeć i nie musimy być z tą osobą czy tam czy gdzie indziej. Spostrzegawczy pojmie kto to, choć czasem jest ciężko... Myśle że jakoś pomogłem:D A Świat jest Cudem, PARANORMAL ACTIVITY

Gość Mister®
Komandor Zielononóżka- heheh kumam, no fakt faktem to nie jest normalne do końca ale prawda jakaś w tych rzeczach jest.. Oglądałem już różne filmy dok. na YT w sensie magie umysłu czy życie po życiu i różne takie z tym gatunkiem. Powiem szczerze że to co przeczytałem tutaj, dopiero teraz sobie to w pełni uświadomiłem, zrozumiałem i sie tym przestaje martwić :d

Gość Mister®
Słoń - na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych, są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani :D

Gość gość
autorko to sa ewidentne poczatki schizofrenii , udaj sie do lekarza bo bedzie gorzej , to straszna choroba ale da sie z nia zyc , przy dobrze dobranych lekach znikna glosy snikna postacie , bedzie lepiej

Gość gość
Bawiłam sie kedyś czarną magią, wrozyłam z kart, robiłam laleczki vodoo przez 2-3 lata słyszałam głosy , inne byty, obecność jakby ktoś obserwował. Rzuciłam to w kąt , zerwaam z tym i od roku jest spokoj. Czasem gdzieś tam usłyszę jak coś mówi moje imię, czasem jakiś gos coś mówi, ale nauczyłam się już to ignorować i wyłączac. Z magią i ezotyryką nie ma żartow

Nie wierz w takie paranoidalne bzdury o jakis szatanach,nie jeden zywy ma wiecej szatana w sobie niz umarly...sama w sobie dusza jest czysta poniewaz pochodzi z pierwotego zrodla stworzenia,..a dla Bogobojnych powiem tyle ze religje zawsze przyczynialy sie na tym swiecie do konfliktow wojen i bzdurnych fanatycznych nakazow a glupole wierzyli w co im nakazywano...Jezeli wierzyz bez wzgl.na jakakakolwiek religie silnie w jednego Boga stworzyciela wszystkiego i we wszytkim masz szczere intencje i czujesz to w sobie ZADNE ZLO I ZADEN SZATAN CIE NIE DOPADNIE.

Nie nalezy rowniez od razu posadzac dziewczyne o schizofremie.Musisz poszukac odpowiedzi w sobie ,a moze jestes osobka bardzo wrazliwa i faktycznie odbierasz zmaterializowane informacje na wyzszym poziomie,dla niektorych moze to wydac sie smieszne ze porownuje w tej kwesti zwierzeta...niektore z nich sa w stanie rozpoznac informacje o niebezpieczenstwie nawet 3dni przed wydarzeniem..lub kiedy szukaja samicy czuja to na kilometry...moze odbierasz pewne sprawy telepatycznie i nie potrzebnie sie martwisz tylko nie potrafisz sobie z tym poradzic na chwile obecna a do lekarza bym i tak poszla na twoim miejscu by ewentualnie wykluczyc schizofremie lub tym podobne....zaden doradca tutaj nie zastapi medycyny wiec dla samej siebie powinnas isc..i sie przebadac..choc wiem ze chory na schizofremie nie ma watpliwosci co do takich sytuacji gdy pojawiaja sie mu takie omany...a ty masz watpliwosci wiec mysle ze to nie schizofremia