Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martemau

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość martemau

uprawialam seks ze swoim chlopakiem. zabezpieczylismy sie prezerwatywa i moj chlopak nie doszedl. dzis mialam badania moczu i troche sie stresuje ze moze wyjsc ze jestem w ciazy. niby to niemozliwe chyba. jak myslicie? przepraszam za glupie pytanie ale w panice to nie jestem niczego pewna

Gość pomarańczowa suczka
zacznijmy od tego ze seks przed badaniem moczu nie jest dobrym pomyslem. i po co ta panika? i co z tego ze sie okaze? chcialas sie ru**chac to sama wiesz.

Gość lila1234
nie masz sie czym martwic , przeciez sie nie spuscil ;)

Gość martemau
wlasnie na takiej zasadzie robione sa testy ciazowe. wiem ze panikuje:) ale wiadomo jak to jest. a nie wiedzialam ze bede miala badanie. czyli skoro nie doszedl to jest wszystko w porzadku?

Co to za bzdury? Na jakie badanie poszedł mocz?. W trakcie badania ciężaru właściwego, poziomu PH, czy ilości czerwonych krwinek na pewno nikt nie będzie szukał poziomu gonadotropin!

będziesz miała badanie moczu na obecność hCG bo jeśli nie to za chooja pana ci nie wyjdzie ze zwykłego badania czy jesteś w ciąży. :O

Gość kropka2
Dziecko, podczas zwykłego badania moczu nie ma możliwości wykrycia ciąży, test ciążowy to test ciążowy a badanie moczu to badanie moczu. Poza tym jeśli partner się zabezpieczył i na dodatek nie "doszedł" to sama pomyśl... przecież dzieci nie biorą się z powietrza!

Jałowa dyskusja, jeśli było tak jak opisała, to nie ma o czym mówić, w ciąży nie może być

Gość martemau
dziekuje za uswiadomienie. nie wiedzialam ze trzeba miec specjalne badanie moczu:) ale jestem glupia:)