Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może będę mamą

pytanko.........

Polecane posty

Gość może będę mamą

Kobietki jak to możliwe, test wyszedł pozytywny, miesiączka spełna się 6 dni, byłam dzis u ginekologa a on mówi ze to za wczesnie rzeby mógł sprawdzic czy jestem w ciaży. Dodam, że ostatni nasz stosunek odbył sie 2 stycznia bo mąz wyjechał służbowo. czy to normalne?

normalne :-) ginekolog wczesnej ciąży nie potwierdzi. Możesz sobie zrobić badanie krwi - beta hcg albo iść na usg w jakimś 6 - 7 tyg. powinien być co najmniej pęcherzyk ciążowy

Wiesz, od 2 stycznia minęły dopiero 3 tygodnie, czyli jesteś w 5 tygodniu. To rzeczywiscie moze być za wcześnie na stwierdzenie ciąży. A nie robił Ci USG dopochwowego? Bo na badaniu rzeczywiście nic jeszcze nie widać :)

Gość może będę mamą
własnie usg dopochwowe mi robił, mówi ze jest pęcherzyk wypełniony płynem co może swiadczyc o ciazy ale onie wie...

Gość jest jeszcze za wczesnie
ja mialam usg 2 dni po tym jak mi wyszedl pozytywny test, ale pani doktor powiedziala ze na 100% nie potwierdzi ciazy, bo na usg jeszcze nic nie widac. Powiedziala ze na sile moze by sie i dopatrzyla jakiegos malenkiego pecherzyka, ale rownie dobrze to moze byc cos innego. Ale skoro test wyszedl pozytywny, to raczej jestem w ciazy. No i juz 3 tyg pozniej na usg bylo widac zarodek. Tak wiec cierpliwosci

Gość może będę mamą
dziękuje kobitki

Gość może będę mamą
czy jest tu ktos jeszcze kto podobnie jak ja podejrzewa, ze jest w ciązy i potrzebuje otuchy?