Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrtryr

czy to moze byc jakiś moj znajomy i sie podszywa

Polecane posty

Gość rtrtryr

od pól rku pisze z pewnym facetem.kochamy sie wirtualnie:Pi rozmawiamy zwierzam mu sie zartujemy przesylałam nawet swoje zjecia. Tylko że on jest jakis dziwny twierdzi ze ma dziewczyne...niby ze mna pisze ale nawet na sekunde nie chciał zadzwonic abym mogla uslyszec jego glos,nie przeslał mi swojej fotki i nie chce sie spotkac..proponowałąm mu wyjazd za ktory zapłace...co jakis czas pisze "czuje że powinnismy to przerwac musze odeisc na zawsze"

Gość rtrtryr
nie pisałąm:O

Gość rtrtryr
już nawet chcę zapłacić za faceta w łóżku tak mi go brak

Pewnie jest bardzo zakompleksiony i boi się.że jak go zobaczysz czy usłyszysz to dasz sobie z nim spokój.

Gość rtrtryr
chciałabym żeby mi w koncu wsadził porządnie az po jaja bo nudzi mnie to już to ruchanie przez internet :O

Gość ja ma tak samo czyli odwrotnie
to ja jestem tą która robi tak jak Twój znajomy , mój chciał zadzwonić ja nie chciałam odebrać itd i w cale nie jestem zakompleksionym paszczurem ale mam inne powody

Gość rtrtryr
a jakie masz powody>??

Gość ja ma tak samo czyli odwrotnie
nie chcę bo nie mogę się zaangażować w żaden związek gdybym usłyszała jego głos to byłby już dla mnie o jeden krok za daleko ,chociaż korci mnie niemiłosiernie ....

Gość jagpwg
ale macie jazdy ludzie. jedna osoba nie moze porozmawiac z druga bo sie zaangazuje. inna pisze ze w formie zenskiej by zaraz przejsc do meskiej , a ja jeszcze inna rozmawia moze ze znajomym o ktorym my powinnismy miec pojecie. napisz tej osobie, ze wiesz ze to ty i niech sie przyzna. aha ktora to osoba pisala ze ja zjechal?