Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u3u1

Związałam sie z mężczyzną 30 lat starszym od siebie!

Polecane posty

Gość u3u1

Jestem rozwodka z 6letnia corka, pierwsze malzenstwo bylo nieudane teraz trafilam na czlowieka ktory mnie rozumie i szanuje. Syn i córka tego mężczyzny są dla mnie bardzo kochani. Jego dzieci mają już własne dzieci. Niestety rodzice nie akceptują mojego wyboru:(

Gość Pach Pach
umrzesz od starych jajec

Gość kumam że ma wypchany portfel
:):):), napiszę fuj i niesmaczne.

Gość u3u1
Ja nie jestem z nim dla pieniędzy tylko dlatego że go kocham. Jest dobry,kochany i wyrozumiały. Jego rodzina jest dla mnie życzliwa:) jego córka jest w moim wieku i też samotnie wychowuje dziecko a jego syn jest wdowcem wychowującym dwójke dzieci. A jego rodzice to dobrzy,starsi ludzie cieszą się z tego że wejde do ich rodziny.

Gość llpp
To sie nazywa geriofilia🖐️

Gość co za bzdury

Gość mała pralinka 19
nie przejmuj sie rodzicami wiek nie ma znaczenia liczy sie uczucie :)

Gość u3u1
Ten mężczyzna mnie kocha i szanuje, w przyszłym miesiące zostane jego żoną. Moi rodzice nie akceptują mojego wyboru, szkoda że nie widzą tego jaka ja z nim jestem szczęśliwa.

Gość moja dobra koleżanka związała
się z facetem starszym od niej 30 lat. Oczywiście on jest b. bogaty a ona modelka z rozkładówki amerykańskiego "Playboya" (zresztą poznali się w USA a własciwie on ją wyhaczył bo tak mu się spodobała na tej rozkładówce). sa już ze sobą 10 lat a dziewczyna? co wieczór pije, ma depresję, on ją zamknął w domu, z nikim prawie się nie spotyka. Z pieknej dziewczyny zamieniła się we wrak kobiety. Wygląda duuużo starzej, i co z tego że jeździ najlepszym samochodem, mieszka w rezydencji ubrana od stóp do głów w markowe ciuchy? Ma twarz alkoholiczki i non stop deprechę. czasami tylko a jest to b.rzadko gdy się spotkamy (tylko u niej pod okiem ochroniarza) płacze i wspomina chłopaka którego kiedyś tak kochała i zostawiła dlatego starszego i bogatszego. NIE WARTO DZIEWCZYNY!!!!!

Gość kontrola techniczna
Brakuje ci miłości rodziców i dlatego lgniesz do starego faceta , tfu...

Gość u3u1
Ten człowiek jest dla mnie bardzo dobry, kocha mnie i szanuje w przeciwieństwie do mojego poprzedniego męża. Dobrze się czuje w jego rodzinie, ten człowiek jest bardzo czuły, widze jak pomaga swoim dzieciom, jak zajmuje się swoimi wnukami a ostatnio opiekuje się także moją córką.

Gość ja też wole starszych

Gość ghjkl
poprostu badz z nim,nie musisz slubu odrazu brac.Zobaczysz jak dalej bedzie sie ukladac

Gość Pach Pach
kiedyś pierdnie i wyzionie ducha

Gość u3u1
Mój przyszły mąż jest lepszy niż nie jeden 30latek, sprawny fizycznie i wszystko z nim jest jak w najlepszym porządku. Bardzo dobrze się trzyma.

Gość gość
A mnie kocha kobieta panna 40 lat młodsza. Trzeba zobaczyć jak jest szczęśliwa i zazdrosna.

Gość gość
Autorko, jesteś dorosła, nie potrzebujesz akceptacji rodziców.

Gość gość
Jak widać mnóstwo tu domoroslych psychologów. I generalizacji na podstawie jednego przypadku.