Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka Mruczurotka

mgielka do ciała - właściwości

Polecane posty

Hej dziewczyny! Wstyd się przyznać, ale nigdy nie używałam mgiełki do ciała. A teraz zamówiłam kilka i w tym tygodni mają przyjść. Czy te kosmetyki mają właściwości nawilżające? Podobne do balsamu i wystarczy spryskać i nie trzeba już wcierać? Przyznam, że lubię kosmetyki, ale nie za często mam czas wcierać coś w siebie, wolałabym wicie, spryskać się i już ;) Jakiej firmy mgiełki polecacie?

Gość gwiazdeczka555
Mam mgiełkę do ciała z chatiera, jest super. Kosztuje ok. 10zł. jest z nano czasteczkami srebra i jest boska. Oprócz pieknego zapachu ma własciwosci odkazajace, nawilzajace i przeciwzapalne. Wystarczy rano po kapieli spryskac nia całe ciało, odczekac z minutke az wsiaknie i gotowe. Pieknie wygładza ciało, zapach utrzymuje sie na skorze caly dzien.

Gość gwiazdeczka555
Mam tez mgielke do twarzy z oriflame, jest tez fajna z tym, ze polecana jest bardziej na lato, gdyz przyjemnie chłodzi i odzywia opalona skore,a takze nawilza. Miałam tez kiedys z avonu mgiełkę do twarzy, a ta z kolei utrwalała makijaz i odswiezała cere.Lubię mgiełki bo sa lekkie i dobre.

Gość upssss
najlepsza mgiełka listopadowa