Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy sie

Cena pierscionka

Polecane posty

Gość Karol-ina.
Dużo :-) Możesz wkleić linka jak ten pierścionek wygląda ?

Gość jbk
echhhh aaa mnie tam cena nie interesuje i nie musi miec diamentow. Po prstu musi byc ladny i juz :) ja sie bardziej obawiam tego ze zareczyn nie bedzie , a nie ze kase stuka :P z reszta z tego co wiem to wlasnie wydaje kase na pierdoly, zamiast na przyszlosc ktora sie zbliza ...

Gość pytajacy sie
nie moge wkleic,bo tylko u jubilera widzialem.

Gość jbk
aha, a czemu autorze nie odpowiadasz na pytania, wiem, ze sa glupie, ale milo jest czasem tak posluchac :) ile ejstescie ze soba ?

Gość pytajacy sie
zaplanowane tak zeby sie spodobalo:) a juz jakies 4 lata ze soba

Gość jbk
no to fajnie :) a w jakim wieku jestescie, fak tylko pytam bo ciekawa jestem w jakim wieku terqz sie ludzie zareczaja , i zastanwiam sie czyw iek w ogole ma znaczenie ;/ hmmm a dziwczyna nigdy nie wspominala jakie pierscionki sie jej podbaja ? moze nie musi byc oj taki typowy zareczynowy, mozna wymyles cos od siebie , cos orgianlenego . Wez moze pochodz po sklepach, z mama, albo siosra jak masz, czy z kumplem ktory jusz to przeszedl.

Gość pytajacy sie
szcegolow nie moge pisac bo moze jeszce to przeczyta i sie domysli:) po sklepach chodzic nie lubie i wszedlem do jednego i juz polowe zaplacilem,ale teraz widze na necie ze naprawde podobne sa duzo taniej

Gość jbk
aha to znaczy ze ona tu tez przesiaduje ?:P no dobrze to juz o nic nie bede pytac . Ale jej zazdroszcze :) No ale jak zaplaciles polowe to , mozesz ejscze zrezygnowac ? jesli mozesz no to faktycznie poszukaj jeszcze czgeos moze znajdziesz cos tanszego i ladniejszego . Nie musisz wydawac fortuny na pierscionek :) ale musi byc od serca, jak bedzie od serca to napewno bedzie sie trzymal dlugoo