Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy sie

Cena pierscionka

Polecane posty

Gość pytajacy sie

CZy 1800zlotych za pierscionek zareczynowy to malo,duzo, w sam raz?

Gość Marry Kate 887
Zależy. Moim zdaniem dużo. Poza tym, nie ważna jest cena pierścionka, ale jego wygląd, no a przede wszystkim, chęć tego, co zamierzasz zrobić!! Przede wszystkim traf w gust, pamiętaj, że na pierścionku nie będzie pisać ile kosztował, więc jeden czort czy dasz 500 zł czy 30 tysięcy:) Szczęścia!!

Gość pytajacy sie
bo za tyle w sumie chce kupic,a wogule sie nie znam,i dla mnie te za 800 zl wygladaja podobnie,,,ten ma troche wiecej diamentow....tak sobie mysle ze nie ma co zbytnio oszczedzac bo to na cale zycie

Gość hahahahahahahahahahahahahahaha
i koń by się obśmiał

Gość fadsadfs
chyba chciałeś powiedzieć cyrkonii:) wiesz ile kosztują pierścionki z diamentami?????

Gość pytajacy sie
tak sa tam male diamenty,,,1/3 karata chyba,,,,to znaczy ze mnie oszukuja?

Gość pytajacy sie
ten za 50 tys troche za drogi

Gość Kukuryku ....
W sam raz Zapewne jest to porzadny pierscionek z brylantami ktory bedzie sluzyl lata. Kazdy srednio rozgarniety czlowiek zobaczy roznice miedzy cyrkonia a brylantem i sorry ale za jakis czas cyrkonia bedzie wygladala jak tandeta z odpustu. Pierscionek zareczynowy to jedyny taki pierscionek. Facet pokazuje ze ceni kobiete i ja szanuje a jelsi bedzie trzeba to nie bedzie szczedzil pieniedzy na nia i dziecko.

Gość ejbisi
Dobra, dobra, nie wkrecajcie biedaka ;D za 1800 jest ok.

Gość Kukuryku ....
Jak kupujesz brylanty musisz dostac na nie certyfikat i pamietaj ze czym czystszy czym bardziej bialy i wiekszy brylant tym drozszy. Pierscionki z brylantami mozna tylko regulowac o 2 rozmiary ....

Gość wwrrr
Kukuryku - ale bzdury piszesz. Na pierścionek może się wykosztować każdy w miarę zarabiający facet, co wcale nie gwarantuje z jego strony szacunku i wsparcia. Poza tym, jako kobieta wolałabym jednak nie nosić na palcu dwóch tysięcy złotych, źle bym się z tym czuła.

Gość Kukuryku ....
No wlasnie jelsi kogos stac to pierscionek powinien miec sowja cene bo ja nie wroze przyszlosic zwiakzowi jesli facet skapi. Natomiast jesli facet nie zarabia kokosow moze pozowlic sobie na cyrkonie nie jest to faux pas..... I 1800 to jednak troche jest bo nie slyszalam zeby wielu facetow zarabialo 4 tys miesiecznie chyba ze w Warszawie. Twoja sprawa czy jelsi mozesz to wolisz nosic badziewie zamiast pierscionka.

Gość dupa maryna w zalewie
10:20 [zgłoś do usunięcia] Kukuryku .... W sam raz Zapewne jest to porzadny pierscionek z brylantami ktory bedzie sluzyl lata. Kazdy srednio rozgarniety czlowiek zobaczy roznice miedzy cyrkonia a brylantem i sorry ale za jakis czas cyrkonia bedzie wygladala jak tandeta z odpustu. Pierscionek zareczynowy to jedyny taki pierscionek. Facet pokazuje ze ceni kobiete i ja szanuje a jelsi bedzie trzeba to nie bedzie szczedzil pieniedzy na nia i dziecko. kolejny/a która przelicza kasę na uczucia :O:O co am kurwa cena pierścionka do miłości?? pytam się?

Gość dupa maryna w zalewie
ma* poza tym niejeden aktor aktorce kupił pierścionek wart kokosów a małżeństwa jakie mieli to fiu fiu ale pożal się. ... także to nie ma nic do rzeczy

Gość Kukuryku ....
szczerze nie znam kolezanki ktora dostala tandete na pierscionek zareczynowy ....... chyba ze facet zarabial 1000 zl. Meszczyzna sam za punkt honoru wyznacza sobie ze nie kupi tandety bo to est dla nieog najwazniejsz aosoba w zyciu pierscionek jest na cale zycie i tym pierscionkeim prosi o spedzenie caleog tego zycia.

Gość bez nicka i podszywów
ja bym w życiu nie chciała takiego drogiego pierścionka :O bo co tyle kasy wydawać na coś co nie jest do życia niezbędne... jak dla mnie pierścionek za 200 zł czy za 100 ma taką samą wartość jeżeli dany od serca

Ja mam identyczny jak ten z linku,tylko oczywiscie nie mam brylantu..Bynajmniej nic o tym nie wiem :p Piękny jest.Szkoda,że nie jestem bogata :(

Gość pytajacy sie
to chyba kupie,choc jakbym kupil tanszy za 1000 to 800 zostanie dla mnie:)

Gość Kukuryku ....
pytajacy sie 1000 tez jest ok wazne zeby pierscionek byl porzadny i mogl sluzyc na lata kiedys moze twoja zona przekaze go waszemu synowi albo w potrzebie spieniezycie go bo z cyrkonia to niewiel potem da sie zorbic. Pochodz poszukaj sa pracownie zlotnicze ktore nie zadaja cen z kosmosu i za 1000-1500 mozna kupic cos b porzadnego. Tylko pamietaj musisz miec CERTYFIKAT

Gość pytajacy sie
i jeszce jedno,zdecydowalem sie na taki bardziej plaski z wieloma kanieniami,nie wyglada jak typowe zareczynowe z jednym duzym kamieniem, ale w sklepie powiedzieli ze t z jednym duzym kameniem sa mniej praktyczne i wiecznie sie gdzies zaczepiaja

Gość oooool
moj maz kupil mipierscionek za 200zl 3 lata temu, stac go bylo na duzo drozszy ale ten wspolnie wybralismy bo uwazam ze cena o niczym nie swiadczy, jestesmy bardzo szczesliwi i nadal przy kasie a i tak nie mam zadnych brylantow bo po co?za to czesto dostaje inne zabawki jak auto czy perfumy

Gość jbk
autorze a ile jestescie ze soba ??? i jak myslisz czy Twojej partnerce zalezy na cenie czego kolwiek ??? moze liczy sie dla niej sam gest i to jak sie zachowasz ??? jak myslisz???

Gość jbk
"Pierscionek zareczynowy powinno sie nosic do konca zycia, jest nawet taki przesad ze milosc trwa tryle ile ten pierscionek przetrwa, a wiadomo, ze za 50 zl nie kupi sie dobrej jakosci pierscionka."

Gość pytajacy sie
kompletnie nie liczy sie dla niej cena, ale jsli to ma byc na cale zycie to nie moze byc za 100zl

Gość jbk
echhh fajniee tak, ze myslisz o tym by jej taki pierscionek podarowac , jesli sie kochacie to napewno bedzie w 8 niebie :) a wspomonales jej cos o zareczynach czy moze ona sie tego kompletnie nie spodziewa , napisz cos uwielbiam takich rzeczy sluchac :) masz juz pomysl w jaki sposob sie oswiadczysz???

Gość jbk
ja to sie nie doczekam :( 5 lat mija a tu nic