Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrwetaa

faceci którzy zakładja noge na nogę...

Polecane posty

Gość chachacha
Co mi-mezczyznie przeszkadza gdy skrzyzuje nogi?Kompletnie nie rozumiem tego "problemu".Twojego oczywiscie.Bo dla mnie nie jest problemem siedziec ze skrzyzowanymi nogami.Widocznie gdy ja tak usiade to ty masz jakis kompletnie nie zrozumialy dla mnie problem

Gość cvvcvvcvc
ale macie problemy

Gość pinakoladaa99
bo to nie wygląda rajcownie ; -) Faceci nie powinni tak siadać to niesmaczne jest :-(

Gość chachacha
Nie widze tu roznicy miedzy plciami a wlasciwie jakiejs zaleznosci od plci-czy moge skrzyzowac uda dotykajac ich-czy nie.ja robie to bez problemu.Nam jest chyba nawet latwiej.To wy macie bardziej oddalone nogo od siebie w gornej ich czesci.Wiec cos wam sie chyba pomylilo....

Gość chachacha
masz jakas fobie z tym.To twoj problem.Ja nie widze w tym niczego dziwnego,tymbardziej niesmacznego.Nie kojarze wszystkiego w kierunku seksu jak widocznie ty robisz.kazdy siada JAK CHCE.

Gość czupakar
wiesz dlaczego kobiety tego nie lubią (zakladania nogi na noge ) ? Bo wtedy nie moga sie wpatrywać w twoje krocze .Zboczone są i tyle .

Gość czupakar
a jak normalnie usiadziesz z rozwalonymi nogami na przeciw jej to sobie moze pofantazjowac .

Gość chachacha
Siedzac w rozkroku-to chyba raczej wy sobie cos wietrzycie....Robicie-moze powinnyscie siadac naprzemian.Gdy ktoras lubi krzyzowac nogi-szczegolnie.Po takim siedzeniu z 15 minut-trzeba co nieco wywietrzyc zeby sie nie zakisilo....

Gość pinakoladaa99
no i dogadał się dziad z babą :P

Gość pinakoladaa99
a wy to chyba lubicie jajecznice w gaciach :P

Gość czupakar
no wlasnie . KObieta z rozlozonymi nogami = sezam otwiera się

Gość chachacha
Bo stwarzasz jakies problemy tam gdzie ich nie ma.

Gość czupakar
na twardo czy na miękko ?

Gość pinakoladaa99
CZUPAKAR no dobre :D:D

Gość chachacha
>>pinakoladaa99 a wy to chyba lubicie jajecznice w gaciach >>> znowu czegos nie rozumiem.Jaka jajecznice do cholery?...A moze to TY-nie rozumiesz?

Gość pinakoladaa99
jajecznica na twardo?? miękko?? hmm nie jadlam nigdy takiej :D

Gość pinakoladaa99
chachacha a ja nie rozumiem co ma nam sie kisiś :D

Gość pinakoladaa99
kisić miało być do cholery !!!

Gość czupakar
ty sie nie martw o nasze jaja . MArtw sie o swoją błone

Gość chachacha
Juz wiem.Mloda jestes i malo wiesz o jadrach.w tym problem.Wiec cos ci wyjasnie.Gdy siadam np.krzyzujac nogi-jadra przesuwaja sie w mosznie sposob calkowicie bezbolesny i komfortowy tak zeby wszystko bylo dobrze.Teraz chyba juz nie ma problemu...

Gość pinakoladaa99
Faceci!!!! Nie zgniatajcie dzieci !!!

Gość chachacha
kisic ma sie wam nie wietrzona dziurka.

Gość pinakoladaa99
nieważne że was nic nie boli, ale wygląda to DZIWNIE jak facet tak siedzi... ma cos do ukrycia? :P

Chcesz dostawać punkty za pisanie opinii o danym produkcie, a potem wymienić je na nagrody??? Pragnę przedstawić państwu program Punktatorzy serwisu Cokupić. Serwis Cokupić jest częścią Grupy Allegro. Dlaczego warto zostać uczestnikiem? Każda wartościowa opinia może komuś pomóc w trudnej decyzji zakupowej. Dlatego jesteśmy gotowi ją nagrodzić. Dlaczego masz dzielić się swoim zdaniem za darmo? Doradzaj innym co kupić i zgarniaj nagrody! Od początku trwania programu Punktatorzy wybrali już ponad 3500 nagród. Teraz jest Twoja szansa na odebranie nagrody. Dzięki temu programowi za niecały miesiąc uczestnictwa mam nowy telefon, bo właśnie taką nagrodę wybrałem dla siebie. Pamiętajcie! 1 opinia = 15 punktów Co 100 opinia = dodatkowo 50 punktów Aby odebrać nagrodę wystarczy kilkanaście opinii. Serwis Cokupić jest częścią Grupy Allegro. Oznacza to, że możesz bezpiecznie zalogować się korzystając ze swojego loginu i hasła z Allegro. Aby zarejestrować się musisz posiadać konto w Allegro. Następnie poprzez ten link https://cokupic.pl/zaproszenie/kumanek73 logujesz się nickiem i hasłem z Allegro. Po zalogowaniu się pojawią się Twoje dane z Allegro i następnie klikamy na przycisk wyślij. Teraz już wystawiamy opinie i odbieramy nagrody. Rejestracja: https://cokupic.pl/zaproszenie/kumanek73 Przekaż ten link znajomym, aby i oni mogli odbierać nagrody. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz: kasa_za_komentarze@op.pl Nie zwlekaj — zostań "Punktatorem"! Pisz opinie — wybieraj nagrody.

Gość
rzeczywiscie problem, jakby wiekszych nie bylo co to za roznica, zaklada, nie zaklada jak facet ma dugie nogi to nawet fajnie to wyglada i jestem za powiem wiecej, strasznie mnie wkurzaja faceci, takie miesniaki, co to siadzie taki w autobusie, nogi rozrzuci, jak kobieta na porodowce (sorry za porownanie)i nie wiadomo czy miejsce obok takiego wolne czy zajete tak wiec, moi drodzy jak dla mnie noga na noge jest ok

Gość kulista menda
hahah ale się pośmiałam ide gacie przebrać :D

Gość TAAA PEWNIE
ZA TO MĘSKIE JEST ROBIENIE S SIEBIE KRETYNA, MACHO, CHAMA I PSEUDO TWARDZIELA IDIOTKI SKOŃCZONE......

Gość Zmęczona

Czytam komentarze i widzę brak dojrzałości a chodzi tylko o uzasadnienie dlaczego i czy to jest męskie.Mężczyźni poczuli sie urazeni ale o co? Pytanie jak tysiąc innych.Ja żyje z mężczyzną który często zakłada noge na nogę i wiem że w ten sposób odcina się odemnie.Jest ciapowaty co kolwiek by to znaczyło.Ma dużo zalet dlatego go pokochałam jednak zakładanie nogi na nogę to sygnał dla mnie ..mam Cie w dupie.. .Niestety a może stety dzięki temu gestowi widzę czy toleruje czy tylko udaje że toleruje ludzi z którymi sie spotykamy.p.s.w spodniach faktycznie ma mało jak zaznaczył jeden z was.Zakladanie nogi na nogę jest nie męskie więc lepiej unikać blizszych kontaktów z takim facetem.Pozdrawiam 😉