Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrwetaa

faceci którzy zakładja noge na nogę...

Polecane posty

Gość pincource
Mówta co chceta, ale facet rozkraczony na mega i pokazujący swoje odbijające się genitalia w spodniach, to mega syf. Czuję się zawsze dziwnie jak siedzę na naprzewiko, a facet przede mną ze swoja torbą fuj fuj

Gość a wasi faceci
taaaak "ja pierdolę" pozjadał wszystkie rozumy i nikt nic nie moze dodać od siebie na ten temat bo on i tak wie najlepiej...

Mój tak nie robi na szczęście. Jak dla mnie to pedalskie. Były tak robił i ciągle mu o to zwracałam uwagę

Gość wyglada to pedalsko

Gość pincource
już wolę żeby wyglądało to pedalsko, niż mega rozwalony siedzi przede mną..................

Gość dla mnie to też dziwne
Niestety tak jest, że płeć wymaga od nas pewnych określonych zachowań, a inne uważane są za odmienne czy też "nie na miejscu". Wyobraźcie sobie kobietę siedząca z rozwalonymi nogami na boki, do tego zgarbioną. Nie tego od nas oczekujecie i nie to jest kobiece. Inaczej sugerowalibyście, że mamy coś między nogami (nie dosłownie). Tak samo my możemy wymagać, aby mężczyzna siedział jak mężczyzna.

Gość dla mnie to też dziwne
Ja pierd*** -nie gadaj bzdur, bo facet nigdy nie stoi z nogami tak równo złaczonymi jak kobieta, noga przy nodze.

Gość a ja jestem kobietą
i też nie siedzę nigdy z nogą założoną na nogę tylko zawsze normalnie ze złączonymi kolanami. Zakładanie nogi na nogę jest niezdrowe dla układu krążenia.

Gość a wasi faceci
ja pierdolę a skąd ja mam wiedzieć jak to jest , przecież z własnego doświadczenia nie wiem czy jest ból czy go nie ma ;) mówię to co słyszałam od facetów, że to jest nie wygodne i że tych kilku którzy rozmawiali akurat na ten temat i śmiali się z facetów tak siadająch, nie umiało tak usiąść żeby polożyc udo na udzie bo im się uda nie schodziły tylko zostawała taka dziura, a jeden koleś z pracy tak siadał po babsku to się z niego podśmiewali w ukryciu... a ty od razu mi tu wyskakujesz ze faceta nie widzialam na oczy i że jestem dziewicą....no to wybacz kotku ale jakiś jesteś nerwowy :O jestem żoną i matką więc trudno by mi było być dziewicą która chłopa nie widziała :D

Gość olipernika
ja uważam żę ci którzy obawiają sie że może im pryknąć , specjalnie tak siadają ,ponieważ mogą go kontrolować i jakby sie nie słuchać to zdusić mocniej ... kiedys kolega mówil mi że jak tak siedzi to może ściskając uda ,mięsnie zrobić sobie dobrze!!! To być może Ci którzy tak siadają robią sobie przyjemność caly czas... :D

Gość palec malutki
wszyscy politycy tak siadaja czyli to cioty :D

Gość rew34
ja nie raz tak siadałem . Ale szczerze mowiac nie jest ro zbyt wygodne . PO pierwsze sciska genitalia , a po drugie jedna noga musi unosic ciezar drugiej . Nie lubie rowniez gdy kobiety zakladaja noge na noge , bo to postawa zamknieta . Swiadczy o dystansie .

Gość rew34
kobietom łatwiej siadac w ten sposob bo maja szersze biodra

Gość palec malutki
ja perdolee... a co powiesz o tym: kiedys kolega mówil mi że jak tak siedzi to może ściskając uda ,mięsnie zrobić sobie dobrze!!! To być może Ci którzy tak siadają robią sobie przyjemność caly czas... Jest w tym jakaś prawda????

Gość pinakoladaa99
no fakt obleśne to troche

Gość fddf
sprobuj sobie usiąsc na jajach na twardym podłozu . To dopiero boli .

Gość chachacha
jakie wy macie problemy?A to niby dlaczego my nie mozemy zakladac nogi na noge a wy mozecie?Przeciez to jakies bzdury !!!!

Gość fddf
albo wez jeszcze jakas laske na kolana jako dodatkowy ciezar i usiadz sobie na jajach na murku bedziesz zaciskac zeby z bólu . Noga na noge to przy tym mały pikuś .

Gość pinakoladaa99
chachacha No to my kobiety bedziemy siedziały rozkraczone - pasuje??

Gość pinakoladaa99
to te jaja muszą być okromne zeby tak sie wykręcic aby na nich usiąść :D

Gość fddf
niekoniecznie . Worek jest mosznowy jest rozciagliwy . KAzdy potrafi usiasc na jajach

Gość chachacha
Doprawdy bawia mnie takie teorie ze niby ludzie oslaniaja swoje wrazliwe miejsca.W sytuacji zagrozenia-owszem.Tak ale zeby np.podpieranie brody bylo oslanianiem ...szyji-to jest taka glupota ze ja mogli tylko odkryc amerykanscy naukowcy albo ruscy.Podobnie podkulanie ogonu przez psa czy krzyzowanie nog przez ludzi.To sa te rzeczy z serii-wymysl najwiekszy kretynizm na swiecie.

Gość fddf
chociaz trzeba sobie pomoc reką zeby naciagnac odrobine worek i wlozyc go pod tyłek

Gość pinakoladaa99
cały czas nosicie ze sobą 2 worki z dziećmi :D Nio lepiej na dzieciach nie siadać :D

Gość chachacha
>>>"pinakoladaa99 chachacha No to my kobiety bedziemy siedziały rozkraczone - pasuje??" >>>a co ma piernik do wiatraka-bardzo przepraszam?

Gość pinakoladaa99
też będziemy wierzyć swoje genitala...

Gość a wasi faceci
no popatrz "ja pierdolę" że oni to przy mnie próbowali zrobić i nie mogli tak mocno złączyć nóg zeby ścisnąć uda ... i od razu mówię że żaden z nich grubasem nie jest, jeden chudszy drugi grubszy, wiadomo , ale na pewno nie grubi.

Gość czupakar
ja zawsze siedze ze zlaczonymi nogami odkad pies walnal mnie w jaja . MAm skrzywiona psychike i podswidomie chronie czułe miejsce .

Gość pinakoladaa99
wietrzyć :D