Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sraczka - termin wrzesień 2010

Sraczki- tu piszemy o tempkach, fasolinkach, śluzikach i mizianiu. zapraszam

Polecane posty

Sraczunie wy moje,ja to nie chce nic mowic,ale wam powiem,ze doslownie chyba od 5min czuje ze mam w sobie fasolinke...nie wiem co to bedzie...moj misiulek pysiulek kazał mi oglądać jasia fasole bo twierdzi ze to wpłynie pozytywnie na rozwój fasolinki....zobaczymy mehehehhehe(śmiech dodupuni) Wiecie moge mieć troszke problemik z zapęcznieniem faolusi bo wczesniej brałam miesiąc Djane99 w czopkach no i wiecie co nie :* buziolki dla was krejzolki papatki:*

hihihihahahah paluszkiem trzeba popchnąć plemniczki, to będą latały z prędkością światła :D i na pewno zafasolkujecie szybciutko hihihihh

no rozumiem, ze slownictwo jest smieszne hehe choc kobietki lub dzidzie to akurat wydaje mi sie normalne fasolka, tempki, przytulanko hahahaha dziecinada

Gość bogactwo języka polega m.in.
na uzywaniu zdrobnien i zgrubień. Zdrobnienia sa niestosowne w urzedach, w jezyku oficjalnym . Poza tym mozna ich uzywac do woli. Swiadcza o fantazji mówiacego. Moga tylko razic te najbardziej banalne i często powtarzane (tak jak wszystkie bez uzasadnienia potwarzane slowa-przerywniki , chocby k...)

Gość zuzia malutka
powodzonka, dziewczynki :) trzymam kciuczki za wasze staranka o fasolinki, ja z misiaczkiem jeszcze sie nie staramy bo musze znalezc lepsza pracusie, coz wiecej pieniazkow na fasolinke by sie przydalo, mezus zarbia tylko poltora tysiaczka przyznacie ze to malusio

Gość tepaki
oj ludzie ludzie wy chyba nie macie sie czym zajac jak mozna pisac takie pierdoly? dziewczyny troche gracji trzeba miec w sobie. jestescie kobietami.

Gość olaaaaaaaaa
hehehe to się uśmiałam :) moim zdaniem w waszych fasolinkach, mężusiach, śluzikach jest więcej gracji niż w niejednej poważnej ciężarnej na tym forum 10/10

Gość haha ale jaja

Gość ludzie drętwi zasadniczy i bez
fantazji nie zdrabniają...

Yeaaa! W końcu ktoś, kto nie traktuje SuPeR MaKsI PoWaŻnIE śluzików i tempek ;P Ja Ci powiem Tak... Jedz dużo szpinaczku, bo po szpinaczku jest srakunia, a jak jest srakunia, to fasoleczki się rozluźniają w brzuszku i jest im dobrze.. Mój Misiooo jak mi mierzy tempkę i potem całujeee to mówii ze jest większa szansa poczęcia fasoluni __________ Fikcja, ale zajawiłam sie na temat i chciałam podbić :P

Gość sraczna-2020
Witam wszystkie sraczki Ja z mezusiem planujemy fasolkę tak za 10lat, ale imie juz wybralismy,prowadze kalendarzyk FASOLIńSKI w ktorym szczegolowe zaznaczam dni fasolowe :} no wiecie nie chce sie pogubic do tego 2020roku....powodzeniusia życzę i trzymam za was kciuczki:} papa

Gość luewfniufniaouf
to ja mam troche inny problem moja dzidziulinka jeszcze nie zrobiła kupeczki od 12 godzin :O purka baczusie ale wykupciac sie nie umie.

Gość oj kropla
piszesz Chcesz obrazić? Za to, że myślę inaczej niż Ty? Gratuluję dojrzałości. no ale chyba jakos nikt cie nie obrazil...Czujesz sie zawiedziona?

To stopka, anie post w tym temacie, więc poluzuj kucyki ;P Większość mnie obraża, więc dałam im na to 'przyzwolenie'. Śmieszą mnie teksty jaka to ja jestem dziecinna i zła. Twój tekst też mnie rozbawił ;)

Gość puk puk sraczki....
co tam z waszymi fasolinkami :D

Sraczki pomóżcie!!!!! Wczoraj pisałam Wam kochaniuteńkie,że chyba zafasoliłam....i słuchajcie od wczoraj pierdzę jak opętana!!!! Mój Misulek Pisulek ledwo uszedł z życiem po tej nocy, bo o mało go nie udusiłam....Czy te pierdnięcia oznaczają że to już???????? Czy moja fasolnika zapęczniała??????? Błagam pomózcie Skarbeńki buziolki dla Was :*

Gość yes yes yeeeeeeees
stało się!!!!!!!!:D dzis wyszły ze mnie piękne bobeczki:D mowie wam dziewuszki - jedzcie krupniczek a dorodny bobeczek murowany"D

Gość upupupup

Gość niniejszym informuję autorkę
ze w dnia 20 pazdziernika ubiegłego roku na skutek aktu płciowego pomiedzy mna a moim konkubentem Stanisławem Jerzym Kowalskim zostałam zapłodniona . Obecnie oczekuję potomka płci zenskiej. Dzis rano dostarczyłam swojemu organizmowi 20g skrobi, 38 gramów biąłka , a także niewielka ilosc tłuszczów nasyconych. Zalecam spozywanie fruktozy. Zadowolona?