Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katia.

dziś jeszcze dzieciństwo jutro juz dorosłość.....

Polecane posty

Gość Katia.

heh jutro koncze 18 lat i jakos dziwnie sie z tym czuje. z jednej strony chce juz to 18, chce zrobic prawo jazdy i w ogole a z drugiej strony jeszcze taki cieciuch ze mnie i chcialabym sie cofnac do 15 urodzin :P i wiem ze po tej 18 czas bedzie mi jeszcze szybciej lecial... :P a wy jak wpominacie swoje 18stki ??? :)

Gość Katia.
aha ;/

Ja bym wolał się cofnąć do 10roku życia...to były czasy :) Cały dzień kopanie w piłkę,bezmyślna jazda na rowerze,święty Mikołaj jeszcze wtedy istniał... :)

Gość gryczka
Ja swoją osiemnastkę mam już dawno za sobą. Nie było żadnej hucznej fety, tylko kameralne spotkanie w gronie najbliższych przyjaciół. Nigdy nie traktowałam tej daty jako magicznej granicy i faktycznie, oczywiście nic się nie zmieniło (tak samo jak po obronie magisterki:-p) Wcale nie czułam się bardziej dorosła, do tej pory zresztą nie czuję się na więcej niż 18:-p A czas rzeczywiście zaczyna płynąć z roku na rok coraz szybciej, ale zauważyłam to w okolicach 21 urodzin chyba dopiero:-p Wszystkiego najlepszego:-)

Gość Katia.
no wiem ze ,,formalnie'' to tylko dorosłosć. i wlasnie tez chcialabym sie bawic jeszcze jak mała dziewczynka i w ogole. a gdzie wyprawialiscie swoje 18stki i jakie jeszcze prezenty dostaliscie?? u mnie jest teraz lekki kryzys takze 18stki nie wyprawiam :( bede miala tort , troche zarcia i paru znajomych zapraszam do domu i tyle :(

Gość Katia.
no wodka tez bedzie :P ale nie za duzo bo jak juz wspomnialam nie ma teraz zabardzo funduszy :P

Gość moj nie pije
ja swoja 18 wspominam tak:nie bylo imprezy, nie bylo prezentow,nie bylo gosci,rodzinka nawalona, ja spotkalam sie z chlopakiem z ktorym znalam sie dosc krotko wiec nie chcialam by robil mi prezent, potem dostalam jeszcze ochrzan za to ze wyszlam z domu:O zyc nie umierac.

ja co prawda mam 17 ale również przeraża mnie wizja bycia "dorosłym" mój chłopak ma w marcu 18,teraz już robi prawko i widze u niego lekką zmianie...przejmuje się wszystim,wkracza w ten swiat i nie zbyt mi to odpowiada. BTW ogolnie kiedys osoba w wieku 18 lat wydawala się naprawde dorosla,a teraz kiedy sobie pomysle,ze niby ja bede dorosla będąc świeżo pełnoletnią osoba to smiac mi się chce...

ja swoją 18 wspominam fajnie i tęsknie za tymi czasami,bo tak jak napisałes od 18 to już leeeeeci szybciutko.Nim sie obejżysz bedziesz miał 20...22...24 itd :P Aczkolwiek jestem zdania,ze nie wiek jest wyznacznikiem dojrzałości,wiec nie przejmuj sie tym az tak i żyj tak jak chcesz ;) karoliny to szmaty ojjjj,ktos chyba zosał skrzywdzony przez taką karolinę i teraz nienawidzi wszystkich.Ale ja sobie wypraszam,bo szmatą nie jestem :classic_cool:

Gość Katia.
ja tu o 18stce a wy mi o imionach :/ ja to jestem najbardziej pokrzywdzona bo ,,Katia'' w moim nicku to moje imie;/ i wszyscy sie z tego nabijaja jak mozna bylo w ogole takie imie wymyslic dziecku ;/

Gość Katia.
to w ogole nie jest polskie imie i normalnie pisze sie Kathia a ja mam poprostu Katia ;/ eh ale mniejsza z tym pisze mi tu jeszcze co do waszych osiemnastek :P

co ma imię do tego,czy laska sie szmaci,czy nie :-0 Jeju niektórzy tu to naprawde są puści Tymbardziej jak jestes kobietą,gratuluję tobie inteligencji i wartosci jakie posiadasz ;)

Gość Katia.
a mi sie tam podoba imie karolina :P a najbardziej to weronika bo znam taka jedna ktora wyglada jak ksiezniczka z bajki i w ogole jest ,,sweetaśna'' dlatego podoba mi sie to imie bo dobrze mi sie kojarzy :P

Najgorzej kojarzy mi się imię Emilia. Znam jedną, która już dawno powinna siedzieć w Tworkach, a dalej swobodnie chodzi po świecie. Ale nie wszystkie Emilie takie są :)