Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzasminka1989

TABLETKA PIERWSZA BIEGUNKA PANIKUJĘ!!!

Polecane posty

Gość Dzasminka1989

Cześć dziewczyny, prosze Was o pomoc. Wczoraj dostałam o godz. 18 okres. O 20 wzięłam Diane-35, to moja pierwsza tabletka w ogole. Wcześniej byłam troszkę przytruta. o 20.40 musiałam leciec do toalety (rozwolnienie). Spanikowana zadzwoniłam od gina, ten powiedział jednak żeby sie nei bać i normalnie dziś brać o 20 tabletką i że to nie wpłynie na nic. Ja jednak się wystrachałam i wzięłam dziś dodatkwoą rano o 10. Teraz mam pytanie. Czy następną mam wziać o 10 czy o 20? Czy jestem zabezpieczona? Czy mam się dodatkowo zabezpieczać? Proszę, doradźcie, bo mam mętlik!!!!

Gość Dzasminka1989
pomślmy, pomyślmy, bo trochę się stracham :) na ulotce piszą, że można zacząć brac dianę w 2 dniu cyklu. więc jakby potraktować ta o 10. jako wziętą w 2 dniu... aaa nie wiem sama :(

Gość Dzasminka1989
chcialam jeszcze dodac, ze przed chwila pozarlam cala paczke tych tabletek,bo funfela mi mowila,ze po tym bede miala rozmiar 75F, o czym marzylam ja z moim ogierem. a co do sraczki,to dla wyjasnienia dodam,ze wale sraki codziennie i w ogole mam nierowno pod sufitem

Gość mam nadzieję ze to prowokacja
nie dorosłaś chyba do tabletek, dlaczegpo nie posłuchałaś lekarza i bez sensu wzięłaś dodatkową tabletkę?/to nie jest witamina c tylko hormon!!!!!!!!!!

ponieważ kiedy byłam u niego na wizycie mówił, że wchłania się 3 godziny co najmniej. założyłam więc, ze się nie wchłonęła i że zaczynam dziś jako w 2.dniu cyklu, tak jak mówiła ulotka. źle? :(